Showbiz

Dragana Mirković: Saša Vidić me kritikuje jer me Ceca ne voli

Poznato je da čuveni srpski kreator Saša Vidić često u tabloidima “proziva” folk divu Draganu Mirković zbog njenog stajlinga, a na sve opaske i kritike Dragana je odlučila i da da svoj sud.

Ona tvrdi da je to sve “maslo” jedne osobe koja naručuje tekstove protiv nje, jasno aludirajući na njenu koleginicu Svetlanu Cecu Ražnatović sa kojom je Vidić nerazdvojan.

Za sarajevsku televiziju TV1 Mirković je dala opsežan intervju, u kojem je prokomentarisala to što joj je Vidić rekao da nosi cipele od tri dinara.

“Inače, to su Dolce&Gabbana cipele. Poslala sam taj njegov komentar kod njih u direkciju pošto sa njima imam saradnju i prevela sam im sa sve onim smajlićima koji umiru od smijeha. Na kraju krajeva, i da su od tri dinara? Meni su baš slatke i uopšte nemam taj problem da nosim nešto jeftino. Trenutno imam papuče od deset eura i mnogo ih volim i trudiću se da ih nosim što više”, navodi Dragana.

Ona kaže da je ne pogađaju ti komentari jer odlično zna od koga dolaze.

“Zašto jedna Verica Rakočević, jedan Zvonko Marković nikad nijesu rekli jednu ružnu riječ za moje oblačenje? Samo od jedne osobe koja je kućni prijatelj i stilista koleginice koja me ne voli. Svi su provalili i primijetili. Komentari su beskrajno simpatični na tu temu i on, mukica, kad bi samo jednom pročitao to što napiše ni o kome više ne bi riječ rekao, a ne samo o meni”, navodi ona.

Nakon aludiranja da je upravo Ceca kriva za Vidićeve komentare u Svetu, Dragana je objasnila i da ista osoba stoji iza svih loših tekstova koji se o njoj pojave u medijima.

“Pola estrade zna ko naručuje tekstove protiv mene i kad se sretnemo i pričamo, sve znamo. Ali eto, neka ih, mene to ne nervira. Nek su živi i zdravi svi, pa i taj stilista. Je li ih to čini srećnima? Neka onda to rade. Inače na mom posljednjem koncertu je bilo preko 10.000 ljudi. Da je bila jedna moja druga koleginica pisalo bi 100.000 ili 150.000 ljudi, ali kad mala Dragana Mirković drži onda napišu bilo je nekoliko hiljada ljudi. Bilo je primjera u Švajcarskoj klub prima 2.000 ljudi, koleginica imala 500 a ja 2.000. U novinama je pisalo da je ona imala 5.000 a ja 1.500″, dodaje ona.

Dragana je istakla i da je Jelena Karleuša uvijek bila na njenoj strani.

“Jelena Karleuša je neko ko se stvarno pokazao kao moj prijatelj. Kad mi je bilo u jednom momentu mnogo teško i kad sam imala namještene napade po novinama. Znaš ko se javno oglasio da pokaže koliko je ružno to što mi rade? Jelena Karleuša. Ona je pokazala da je stvarno dobar čovjek. Ljudi koji misle nešto drugo o njoj je ne poznaju. Ona čak sebe namjerno predstavlja u drugom svoketlu jer je to njen način borbe protiv loših i zlih ljudi. Ja ne umijem tako da se borim. Ja se borim osmjehom, a ona se bori junački i ponosna sam na nju zbog toga. To njoj nekako i stoji, ja to ne bih umjela. I da hoću ne bih znala tako”, priznaje Dragana.

Send this to a friend