Showbiz

Drama Nataše Bekvalac u Crnoj Gori: Pozlilo joj na plaži

Nataša Bekvalac je odmorala nekoliko dana na našem primorju, ali je njen organizam bio isuviše slab i navodno joj je pozlilo i završila je u bolnici.

Nakon teškog perioda koji je proživjela prethodnih mjeseci, otkako ju je suprug Luka Lazukić pretukao, Nataša Bekvalac se posvetila poslu i porodici.

Ona je u petak i subotu imala nastupe u Crnoj Gori, nakon čega je ostala dva dana da se odmori na Jadranskom primorju. Ipak, pjevačica je zbog pada imuniteta završila u bolnici, prenosi “Kurir.rs”.

“Nataša u posljednje vrijeme slabo jede. Dosta stresa je imala u posljednjih nekoliko mjeseci, i nikako da se vrati normalnoj ishrani. Unazad nekoliko dana je bila baš aktivna, doputovala je u Crnu Goru, dosta je bila na suncu, a zatim je održala i dva nastupa. Publika je zaista odlično dočekala i napravila je pravi spektakl. Ipak, u nedjelju ujutru joj je pozlilo, stigao je umor i morala je posjetiti ljekara. Nakon pregleda oni su joj dali infuziju, nakon čega joj je bilo bolje. Kako joj ne bi propao dan, otišla je na plažu, ali je vrijeme uglavnom provodila u hladu”, kaže izvor blizak pjevačici.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend