Showbiz

Dua Lipa: Ne bih postala pjevačica da nisam otišla sa Kosova

Dua Lipa je u ovom trenutku pjevačica koja je najviše puta streamovana na internetu, a upoznali smo je hitovima “New Rules” i “Scared To Be Lonely”.

Iako ima tek 23 godine, važi za jednu od najtraženijih muzičarki današnjice, a dobro je poznato i da su njeni roditelji porijeklom sa Kosova.

Iako je Dua rođena u Londonu, nekoliko godina života provela je u Prištini, nakon čega je odlučila da karijeru definitivno gradi u inostranstvu. Kaže da ne bi uspjela da je ostala na Kosovu.

“Od malena gledam roditelje koji su na sve načine pokušavali da obezbijede moju braću i sestre. Radili su različite poslove noć i dan. Vidjela sam da ništa ne dolazi preko noći i da moraš vrijedno da radiš da bi dobio nešto,” kaže ona.

Zbog svoje prošlosti, zabrinuta je za budućnost migranata.

“Tužno je sve što se događa. Niko ne napušta svoju zemlju jer to želi, bar ne u većini slučajeva. Brine me što djeca nemaju osnovna ljudska prava, samim tim ni budućnost. Djeca su naša budućnost, ona nam omogućavaju da se razvijamo,” kaže pjevačica, kojoj će ljudska prava i dalje biti u fokusu pored muzike.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Surova realnost
Gost
Surova realnost

Ma šališ se???

Muraj Lipa
Gost
Muraj Lipa

Slobodno se vrati tamo jedva ce te docekat…

Send this to a friend