Showbiz

Dua Lipa objavom naljutila Srbe, Goca Tržan joj nije ostala dužna

Skandal oko proslavljanja gola Đerdana Šaćirija i Granita Džake tokom utakmice koju je reprezentacija Srbije igrala protiv Švajcarske, još uvijek ne jenjava, a stižu još šokantniji potezi poznatih ličnosti sa Kosova.

Albanska pjevačica porijeklom sa Kosova Dua Lipa, koju mnogi rado slušaju i u našoj zemlji, na društvenim mrežama je pozdravila poteze Džake i Šaćirija, koji su nakon golova raširili šake na grudima, simbolizujući tako svoje simpatije prema ideji tzv. “velike Albanije”, jer je upravo takav pozdrav i korišćen zbog orla na albanskoj zastavi.

I dok je selektor reprezentacije Švajcarske osudio miješanje politike i sporta, i naveo da ovo nije prikladan način da se proslavlja gol, čini se da drugi ne misle isto. Dua je takođe, na Instagram storiju stavila stikere koji na isti način provociraju i simbolizuju ideju “velike Albanije”.

Ovaj potez osudile su brojne poznate ličnosti iz Srbije, a najprije Goca Tržan, koja je na Tviteru zatražila da se zabrani puštanje pjesama Due Lipe na radio stanicama u Srbiji.

Goca je nakon nekih negativnih komentara na račun njene poruke, dodala još jednu objavu.

 

58 Komentara na "Dua Lipa objavom naljutila Srbe, Goca Tržan joj nije ostala dužna"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend