Showbiz Sarađivala s producentom 2005.

Dženifer Aniston optužuje Vajnstina za neprimjereno ponašanje

Među desecima žena koje su optužile producenta Harvija Vajnstina za seksualno zlostavljanje, našla se i glumica Dženifer Aniston. U intervjuu za magazin Variety, Aniston je progovorila o negativnom iskustvu s holivudskim mogulom s kojim je 2005. godine sarađivala na filmu “Fatalna preljuba”.

Aniston je ispričala kako ju je Vajnstin, između ostalog, pokušao natjerati da nosi haljinu koju je dizajnirala njegova uskoro bivša supruga Džordžina Čepmen.

“Te godine je Džordžina izbacila liniju odjeće. Havi me je posjetio tokom snimanja u Londonu i rekao: ‘Želim da nosiš ovu haljinu na premijeri filma’. To nije bio moj stil pa sam rekla da ne želim, na šta je on odgovorio da moram”, rekla je Aniston.

Jednu od neprijatnosti doživjela je i na večeri povodom premijere filma.

“Za stolom su bili Klajv Oven i producenti, a ja sam bila pored jednog prijatelja. U jednom trenutku Vajnstin je ušetao i rekao mom prijatelju da se makne i zatim sjeo pored mene. ‘Kakvo odvratno i svinjsko ponašanje’, pomislila sam”, rekla je popularna glumica.

Vajsntin se trenutno suočava s više od 70 optužbi za seksualno uznemiravanje i silovanja. Optužbe protiv njega rezultirale su globalnim pokretom #MeToo koji je, smatra Anistonova, napravio veliki pomak u Holivudu.

“Ima tu još mjesta za napredak”, istakla je glumica koja trenutno snima seriju “The Morning Show”, a koja se dotakla pokreta #MeToo i zlostavljanja na radnom mjestu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
djomaa
Gost
djomaa

Ja koliko znam nije je nikad prstom taka !

Prasica Debela
Gost
Prasica Debela

Ova nikad nije bila narocito lijepa i zgodna, nju nije dirao 100%, ako treba da svjedocim

Bzzz
Gost
Bzzz

Sta ce on kad je ovako lijep i neodoljiv

Send this to a friend