Showbiz svjetski mediji danima pišu o paru

Dženifer i Bred zajedno u Meksiku: Otišli da usvoje dijete?

Usred šuškanja da su se bivši supružnici Bred Pit (56) i Dženifer Aniston (50) izuzetno zbližili, zaboravljajući burnu prošlost, u stranim medijima su se pojavile glasine da se odnosi između njih razvijaju u drugačijem smjeru i da tu ima nešto više od samog prijateljstva.

Priča se da Bred Pit i Dženifer Aniston žele da usvoje dijeta iz Meksika. Te glasine su odjeknule u Holivudu, kao i to da su tajno posjetili sirotište u Meksiku, gdje su oboje primijećeni 1. januara.

Džen je otputovala u Meksiko sa grupom bliskih prijatelja, među kojima su bili producent Vil Spek i komičar Džimi Kimel, dok je Bred otputovao sam prije nego što je primijećen da privatnim avionom odlazi iz grada Puerto Valjarta.

Vjeruje se da su on i Džen zajedno otputovali u Tihuanu kako bi posjetili sirotište po imenu “Casa Hogar Sion”, koje Džen privatno podržava već godinama, a možda i da bi usvojili dijete.

Nekoliko dana nakon putovanja u Meksiko, Dženifer Aniston i Bred Pit su se sreli na dodjeli Zlatnog globusa, gdje je Pit dobio nagradu za najbolju sporednu ulogu u filmu “Bilo jednom u Holivudu” Kventina Tarantina.

U govoru koji je održao, glumac se našalio da je želio da dovede svoju majku na ceremoniju, ali da svaki put kada stoji pored ženske osobe kasnije se šuška da je s njom u vezi, pa je ipak odlučio da dođe sam, našalio se glumac. Kamera je u tom momentu zumirala Dženifer koja se iskreno nasmijala i koja je u svog bivšeg muža gledala sve vrijeme.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
Crnogorsko tureTikimiki
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crnogorsko ture
Gost
Crnogorsko ture

Usvojite odraslo dete biće vam lakše i meni bolje i lepše

Tikimiki
Gost
Tikimiki

Da ga ne napadoše one sa Atlas TV mozda bi sad u Bijelu došao da usvoji 😞

Send this to a friend