Showbiz

Dženifer Lopez za 20 minuta zaradila dva miliona dolara

Dženifer Lopez ima obožavatelje širom svijeta, a neki od njih spremni su da plate velike sume novca, samo da bi prisustvovali njenom spektakularnom nastupu.

Pop zvijezda je posjetila prošle nedjelje Katar, gdje je nastupila na otvaranju tržnog centra Doha Festival City Mall. Za dvadesetominutni set i panel na kome je odgovarala na pitanja, Lopezova je uzela dva miliona dolara.

Pop zvijezda dobila je još milion dolara za troškove, među kojima se našao i privatni avion kojim je doletjela. Prije nego što se fotografisala sa fanovima, Dženifer je govorila o pravima žena, koja nisu na zavidnom nivou u ovoj arapskoj zemlji.

Prema pisanju inostranih medija, i ovih dvadeset minuta, kao i fotografisanje nakon nastupa, više je nego što su druge zvijezde spremne da učine tokom boravka u arapskim zemljama, pa je tako Lopezova ostala u dobrom sjećanju svima.

“Modna i ikono ljepote, hvala ti što si posjetila Katar,” stoji na zvaničnoj Facebook stranici ovog tržnog centra, uz fotogafiju superzvijezde.

Zato ne treba da čudi što će J Lo nastupiti naredne nedjelje u Los Anđelesu, na gala zabavi Qatar Airwaysa. S obzirom na to da je čelnici ove države vole, riješila je da njihovoj avio-kompaniji da popust od 20 odsto, pa će tako za ovaj nastup dobiti “samo” 1,2 miliona dolara.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Furious Ann
Gost
Furious Ann

Da, da, a muslimanska braća mogu u izbjeglištvo ka Evropi i da krepavaju od gladi pod šatorima i možda još negdje, a uvijek neko drugi za to kriv, tj. isključivo prokleti Zapad, a milioni dolara za 20 minuta nastupa muzičke celebrity! Samo jedan mali primjer u mnoštvu drugih kada je dvoličnost ,,elitnog” muslimanskog svijeta i vodjstva u pitanju mada nisu… Više »

Biohazard
Gost
Biohazard

Totalno si upravu !

Send this to a friend