Showbiz

Džon Travolta poslao dirljivu poruku Oliviji Njutn Džon

Deni i Sendi će se voljeti zauvijek! Čak i sada kada Olivija Njutn Džon prolazi kroz agoniju liječenja od raka.

Nedavno, 30. maja Olivija Njutn Džon je objavila da ima rak dojke koji je metastazirao i raširio se do krsne kosti. Ovo je njena druga bitka, a inicijalno je oboljela od raka dojke još 1992.

Pjevačica i glumica će se podvgnuti velnes terapijama i fotonskoj radijaciji.

“Odlučila sam kako ću se liječiti poslije konsultacija sa doktorima i ljekarima koji primjenjuju prirodne metode, a koji su dio tima u mom “Olivia Newton-John” velnes centru za istraživanje raka u Melburnu”, rekla je Olivija.

Nije prošlo mnogo od kada je objavila tužnu vijest, a obožavaoci su je zasuli porukama ljubavi i podrške. Jedan od njih je bio i Džon Travolta.

“Olivija je oduvijek bila nevjerovatno ljudsko biće i inspiracija milionima ljudi. Ako svi svoje nade usmjerimo ka tome da prebrodi ovo, a poznajem je jako dobro, ona će to osjetiti i tako ćemo joj pomoći. Volimo je i ona voli nas”, napisao je za “People” Travolta.

Uz sve pozitivne poruke i ljude koji je okružuju, Olivija se osjeća ohrabreno i vjeruje u izlečenje.

“Zaista sam zahvalna i dirnuta ljubavlju i brigom koje mi stižu iz cijelog svijeta. Hvala vam. Osjećam se dobro i imam kompletnu podršku porodice i prijatelja, uz tim velnes i medicinskog osoblja. Potpuno sam sigurna da će moj novi put biti pozitivna priča o uspjehu koja će inspirisati druge”, poručila je Olivija Njutn Džon.

Send this to a friend