Showbiz

Džoni Dep tuži bivšu ženu

Džoni Dep je podnio tužbu za klevetu u iznosu od 50 miliona dolara protiv svoje bivše supruge Amber Herd nakon što ga je “optužila za nasilje u porodici”.

Kako se navodi u tužbi, Dep je opisao optužbe za zlostavljanje iz 2016. kao “razrađenu prevaru”.

Tužba se odnosi na članak u Vašington postu koji je Depova bivša supruga napisala u decembru 2018. gdje tvrdi da je primila prijetnje smrću i “zakazala” na poslovnom planu nakon što je Depa optužila za zlostavljanje u porodici.

Depova tužba glasi: “Jasna implikacija da je gospodin Dep nasilnik u porodici je kategorički i dokazano lažna. Gospodin Dep nikada nije zlostavljao gospođu Herd. Njene tvrdnje protiv njega iz 2016. godine su apsolutno netačne. Sve je to bilo dio razrađene prevare u cilju pozitivnog publiciteta za gospođicu Herd i unapređivanja njene karijere.”

Dep i Herd su se vjenčali 15 mjeseci prije nego što je ona podnijela zahtjev za razvod. Dep je konstantno poricao te navode i umjesto toga tvrdio da je njegova bivša supruga ta koja je njega više puta nasilno napadala i povređivala ga.

U tužbi za klevetu, Dep još tvrdi da je Amber na njega bacila staklenu bocu vodke i time mu polomila kost na prstu desne ruke.

Send this to a friend