Showbiz

Džordž i Amal vas zovu u Italiju na ručak, ako uplatite donaciju

Najveći obožavaoci račnog para Kluni, mogu da osvoje ručak sa Džorđom i Amal na jezeru Komo u Italiji. Slavni glumac i advokatica ugostiće vas u svojoj vili, ali pod jednim uslovom. Potrebno je, naime, da donirate novac njihovoj fondaciji Clooney Foundation for Justice.

Prijavite se na sajt Omaze, potražite prezime Kluni, i možete da vidite kome ćete pomoći novcem koji uplatite.

Ponuda važi još 42 dana, a ukoliko osvojite druženje sa jednim od najslavnijih parova na svijetu, boravićete u njihovoj vili “Oleandra”. Tamo su Džordž i Amal ugostili slavne parove poput Bekamovih, princa Harija i Megan Markl…

Vila Klunijevih

Za razliku od njih, nećete moći da prespavate na obali Koma, ali će vam platiti avionsku kartu i smještaj u hotelu sa četiri zvjezdice. Na sajtu Omaze piše da ćete uživati u najboljem italijanskom Proseku, pogledu na Alpe, druženju sa Klunujevima, a moći ćete da se slikate sa njima.

U videu na Jutjubu šarmantni Kluni pozvao je zainteresovane da se prijave, a kako je to izveo, pogledajte u snimku koji slijedi. Sigurno će vas nasmijati.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ida
Gost
Ida

E vala da su mi ovdje ispod prozora, ne bih izašla da ih pogledam, niti me ovaj svijet zanima, a kamoli da im platim da se druže sa mnom! Svašta!

Neko treci
Gost
Neko treci

Ovo mi je malo glupo koliko imaju para a traže donacije ili ne kapiram najbolje…

Hipp-
Gost
Hipp-

Bice ovo drugo….

Middle Finger
Gost
Middle Finger

Pise se prvo ime zene pa muzevo ime i prezime Amal i Dzordz Kluni – nije se on za nju udao!

Send this to a friend