Showbiz prolaze kroz bračnu krizu

Džordž Kluni prvi put otvoreno o razvodu od Amal

U posljednje vrijeme jedan od najpoznatijih parova u Holivudu, Amal i Džordž Kluni, prolazio je kroz bračnu krizu. Navodili su se različiti razlozi za razvod: od toga da se glumac brine za bezbjednost svoje djece, blizanaca Ele i Aleksandra, uslijed prijetnji koje njegova supruga dobija zbog svog političkog angažmana, do toga da je zapravo Džordž nevjeran svojoj lijepoj supruzi.

Iako do sada nisu ni potvrdili ni demantovali vijesti o bračnim nesuglasicama, Džordž je ipak riješio da prekine tišinu i preko svog tima za odnose sa javnošču stane na tačku glasinama.

“Bez brige, ljudi, nema potrebe za panikom. Amal i Džordž se ne razvode”, kratko je rekao predstavnik za medije i tako stao na kraj glasinama da je 58- godišnji glumac spreman na razvod sa 41-godišnjom advokaticom za ljudska prava.

“Amal je oduvijek sanjala da će jednog dana imati troje djece, ali kada je rodila sad već dvogodišnje blizance, Ele i Aleksandra, Džordž je smatrao da su sa djecom završili”, otkrio je izvor blizak paru za pomenuti list.

“U početku se nadala da će njena jača polovina prije ili kasnije popustiti, ali ipak on nije želio da ponovo “mijenja pelene”, pojasnio je istoimeni izvor, a zatim i dodao zašto se Džordž predomislio.

“Posljednjih nekoliko mjeseci živjeli su odvojenim životima, čak je u jednom trenutku holivudski glumac zbog čestih svađa riješio da se osigura u slučaju razvoda, pa je svoje ogromno bogatstvo prebacio na sigurno. Džordž je u tajnosti prebacio gotovo 500 miliona dolara na anonimni bankovni račun kako Amal u slučaju razvoda ne bi dobila ni centa od njegovog ogromnog bogatstva. Ipak, Džordž je od razvoda odustao jer je, shvatio da jeAmal nešto najbolje što mu se ikada dogodilo i da ne želi da je izgubi”, zaključio je izvor i dodao kako par priželjkuje proširenje porodice.

Send this to a friend