Showbiz NAKON GROZNIH OPTUŽBI

Elen se oglasila nakon pokrenute istrage, izvinila se svom timu

Slavna Elen Dedženeres oglasila se nakon optužbi o uvredama i pokrenute istrage povodom odnosa prema zaposlenima…

Elen Dedženeres izvinila se svom timu nakon što je pokrenuta istraga o “toksičnom” radnom okruženju u okviru realizovanja njene tok-šou emisije Elen Dedženeres šou.

“Prvog dana naše emisije rekla sam svima da će ovo biti srećno mjesto, da niko neće podizati ton i svi će biti tretirani s poštovanjem. Očito, nešto se promijenilo i razočarana sam što je tako ispalo. Žao mi je. Svako ko me poznaje zna da je to suprotno od onog u šta sam vjerovala i čemu sam se nadala”.

Dodala je da se oslanjala na druge da će raditi svoj posao onako kako bi ona htjela, ali “očito da nije tako ispalo”.

“Naučila sam da ljudi koji rade za mene govore u moje ime i loše me predstavljaju i to mora da prestane. Kao neko ko je osuđivan i izgubio skoro sve zbog onoga što jeste, razumijem i saosjećam sa onima koje gledaju kao drugačije, nejednake, manje poštovane. Kad pomislim da se iko od vas tako osjećao, osjećam se užasno”.

Potrudiće se da se takve stvari više ne dešavaju i da će krenuti samo naprijed.

“Ovako je predugo bilo, ali napokon imamo razgovore o pravednosti. Moramo da budemo pažljiviji kad su u pitanju naše riječi, akcije, srećna sam što znam sada u čemu je problem. Obećavam da ću nastaviti da tjeram sve oko sebe da sa mnom uče i rastu. Važno mi je da svako ko ima nešto da kaže, da mi se obrati i da zna da je bezbjedan”.

Ranije ovog mjeseca, BuzzFeed News je objavio da 10 Eleninih bivših radnika optužuju da su na radnom mjestu doživjeli uvrede na konto rasizma, kao i zastrašivanje. Drugi bivši radnik kazao je da toksično okruženje nije stvorila sama Elen lično, već njeni izvršni producenti i ostali stariji članovi tima. Ipak, naglasio je da Elen mora da bude više uključena u to šta se dešava kad se ugase kamere.

Send this to a friend