Showbiz

Elizabet Harli ne odustaje: Ponovo vodi borbu za 250 miliona dolara

Sin Elizabet Harli, Demjan, i njegova polusestra Kira trebalo je da naslijede novac iz fonda porodice Bing, no sud u Los Anđelesu je uvažio žalbu njihovog djede Pitera Binga i poništio tu odluku. Glumicu to ne zanima…

Popularna glumica Elizabeth Harli (56) bori se poput “mame lavice koja štiti mladunče” kako bi osigurala sinu Demijanu (19) dio masovnog porodičnog nasledstva, piše Page Six.

Naime, Demijan i njegova polusestra Kira (23) trebalo je da naslijede po 250 miliona dolara iz fonda porodice Bing, no sud u Los Anđelesu je uvažio žalbu njihovog djede Pitera Binga (90) i poništio tu odluku.

Majka Demijanove polusestre Kire, koja je takođe ostala bez nasledstva, podržala je borbenu Harli u intervjuu za londonski “Sunday Time”.

Naime, obje su dobile sina i ćerku sa američkim biznismenom Stiveom Bingom. Nakon njegove smrti, otac Piter Bing, naslijedio je bogatstvo od dvije milijarde dolara ali, on ne želi da ga podijeli sa unučićima jer su rođeni u vanbračnim zajednicama.

“Rekao je da su djeca rođena van braka i da se ne računaju, a ja sam ga upitala da li živimo još u kamenom dobu?”, rekla je ona.

Razočarane majke udružile su snage još u 2019. godini i otišle na sud sa Stivom kako bi bile sigurne da njihova djeca dobiju zasluženi dio bogatstva koji njihov otac ima. Tada su pobijedile na sudu i Stiv je trebalo da gradi odnos s djecom, ali, nažalost u 2020. godini je preminuo.

Djeda Piter odlučio je nakon smrti sina ponovo da zakomplikuje život unucima.

“Stiv je zasigurno umro misleći da će njegova djeca biti zbrinuta no, to se sada preokrenulo. Znam da bi bio tužan kada bi saznao”, rekla je jednom prilikom glumica.

Podsjetimo, američki biznismen i filmski producent Stiv Bing tragično je preminuo u 56. godini. U vrijeme izolacije zbog pandemije korona virusa Bing se nije osjećao dobro, a od ranije se borio s depresijom.

Bingova cijela porodica svojevremeno se pojavila na Forbsovoj listi u prvih 400 najbogatijih Amerikanaca, a u trenutku Stivove smrti, vrijednost imovine procijenjena je na 590 miliona dolara. Uz posao s nekretninama bavio se i filmskom produkcijom, a u središte pažnje je došao nakon što je započeo vezu s glumicom i manekenkom Elizabet Harli.

Send this to a friend