Showbiz OPTUŽILA FOTOGRAFA

Emili objavila 18+ fotke koje je snimio fotograf koji je navodno seksualno zlostavljao

Američka manekenka i glumica Emili Ratajkovski optužila je fotografa Džonatana Ledera za seksualno napastovanje koje se navodno dogodilo 2012. godine u njegovom domu u planinskoj regiji Katskil u američkoj saveznoj državi Njujork.

Ratajkovski je optužbu iznijela u eseju koji je napisala za časopis “New York”. U njemu manekenka tvrdi da ju je tadašnji agent poslao u Lederov dom na neplaćeno snimanje za časopis “Darius” i da je taj angažman zahtijevao da prespava u agentovoj kući.

Manekenka kaže da je po dolasku saznala da će biti model za donji veš. Želeći da djeluje zrelije, tada 20-godišnja Ratajkovski prihvatila je crveno vino koje joj je Leder nudio tokom večeri.

“Naučena sam da je važno steći reputaciju dobre radnice koja ne zanoveta”, napisala je Ratajkovski.

“‘Nikad ne znaš s kim će raditi poslije tebe’, govorio bi mi agent.

”Manekenka tvrdi da joj je Leder nakon snimanja u donjem vešu rekao: “Hajdemo sada da pokušamo bez odjeće”.

“Iste sekunde nakon što sam skinula odjeću, dio mene se isključio”, piše Ratajkovski.

“Počela sam da plutam van sebe, gledajući kako se vraćam na krevet. Izvila sam leđa i napućila usne. Fiksirala sam se na ideju o tome kako bih mogla da izgledam. Blic fotoaparata bio je toliko jak, a ja sam popila toliko vina da su crne mrlje ispred mojih očiju počele da se povećavaju.”

Kasnije, kada je šminker koji je radio na snimanju otišao da spava, Ratajkovski kaže da se osjećala kao da je potpuno budna, ali “jako, jako pijana”. Napisala je da su se ona i Leder ogrnuli ćebetom na kauču, te da je fotograf počeo da je ispituje o momcima s kojima je bila u vezama i da ju je gledao dok je trljala stopala kako bi se ugrijala.

“Rekao mi je da mu se sviđa to što radim sa stopalima. Toga se sjećam najjasnije. Mrzim to što je Džonatan komentarisao nešto što sam tokom života radila kako bih se utješila”, napisala je Ratajkovski.

“Većine toga što je uslijedilo sjećam se kroz maglu. Jasan mi je samo taj osjećaj. Ne sjećam se da smo se ljubili, ali se sjećam da su njegovi prsti odjednom bili u meni. Čvršće i čvršće, gurajući i gurajući ih kao što nije radio niko prije, a ni niko poslije njega. Mogla sam da osjetim svoj oblik i zaista me je boljelo. Instinktivno sam zgrabila njegovo zapešće i silom ga izvadila iz sebe. Nisam ništa rekla. On se ustao i u tišini povukao na gornji sprat.”

Manekenka je napisala da je prespavala u Lederovom domu i da se sjutradan vozom vratila kući.

Fotografije koje su nastale u Lederovoj kući 2016. godine su objavljene u knjizi “Leder / Ratajkowski Collector’s Edition” izdavača “Imperial Publishing”, ali manekenka tvrdi da fotograf i izdavač nisu imali pravo da koriste te fotografije. Objavu knjige i izložbu na kojoj su fotografije trebale da budu predstavljene tada je pokušalo da se blokira pravnim putem.

Portparol izdavača “Imperial Publishing” u utorak je utvrdio da su optužbe koje je Ratajkovski iznijela lažne.

“Duboko su nas potresle najnovije (lažne) tvrdnje gospođe Ratajkovski, koje je u želji za publicitetom dala časopisu ‘New York’. Naravno da gospodin Leder poriče njene tvrdnje da je ‘napastovana’. Groteskno je tužno da je ona toliko osvetoljubiva da rutinski laže novinarima”, rekao je portparol za “Page Six”.

Sada je otkriveno kako je Emili spomenute fotografije objavila na svom Instagram profilu još 2013. godine.

“Uvijek je zabavno vidjeti svojih rad u printu. Džonatan Leder za magazin Darius”, napisala je pored crno-bijelih seksi fotografija po kakvima je poznata.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
MilanSve vjerujemo🤣
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milan
Gost
Milan

Severina na svjetskom nivou.

Sve vjerujemo🤣
Gost
Sve vjerujemo🤣

Laži, lažo, da se veselimo!

Send this to a friend