Showbiz

Emina Jahović: Godine nisu važne u ljubavnim vezama

Pop pjevačica Emina Jahović već nekoliko mjeseci živi pod budnim okom turskih tabloida. Bezbroj novinskih stranica i postova na portalima bilo je posvećeno najprije njenom razvodu od Mustafe Sandala, jednom od najvećih muzičkih zvezda te zemlje, a zatim i vezi sa Sadetinom Saranom, uspješnim i bogatim poslovnim čovjekom.

“Moram da priznam da nisam baš najsrećnija žena na svijetu, jer je 2018. jedna od najtežih godina u mom životu. Raspao mi se brak za koji sam mislila da će trajati cijelog života. Nisam se udala da bih se razvela. Nažalost, baš to se desilo. Niti je bilo lako, niti čovjek može odmah da “promijeni kožu”. Bilo je vrlo bolno, ali uspjela sam na kraju da se izborim, pa sad već vidim svijetlo na kraju tunela”, kaže Emina i dodaje da se uvijek vodi onim što joj kaže srce.

“Vodim se emocijama i volim ljubav, u svakom smislu te riječi. Ako me konkretno pitate za Sadetina Sarana, upoznajemo se, lijepo nam je, pa ćemo vidjeti kako će biti”.

On je od Emine stariji 18 godina, a Novopazarka ne smatra da su godine važne u ljubavi.

“Mustafa je stariji dvanaest godina. Uvijek sam bila zrela za svoje godine. Tu razliku ne smatram bitnom”, ističe Emina.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
tako treba
Gost
tako treba

Nisu bitne godine ali takulin jeste, i te kako.

bogi
Gost
bogi

Ne moja samo pare.
Radila mlada novinarka reportazu o cijenama proizvoda na lolalnoj trznici i kod stare bake koja je prodavala na tezgi roba malo skuplja.
I na pitanje novinarke zasto je kod Vas bako tako skupo dobila je sledeci odgovor:
Nije moja sreco kod mene skupo nego si se ti lose udala.

Nik
Gost
Nik

Samo su dzenge vazne

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Ko je Sadetin Saran i koliki mu je konto u banci? Cisto me zanima da vidim zasto Emini nije vazna razlika u godinama. A evo i ona bira svoju vjeru da se nadovezem na drugu temu s portala😉

Idiot
Gost
Idiot

Eto tebe će poslati izvještaj iz banke o njegovom novcu !! Pusti ženu nek se udaje nek radi šta hoće ! Imaš onu našu Jelenu bon Drai žena Srpkinja bas je boli sto joj je čovjek šeik i musliman osigurala je budućnost snašla se inače bi radila na tezgu ili nešto slično . Ima još jedna ali je se sad… Više »

Mario
Gost
Mario

Turska posla,Emina,znas ti to.Srecno ti bilo,samo se “cuvaj”Mustafe.

Send this to a friend