Showbiz

Emina Jahović ne odustaje od naplate putem suda: Mustafa Sandal joj duguje milione

Foto: Cem Talu
Foto: Cem Talu

Emina Jahović je nakon raskošne svadbe bivšeg supruga Mustafe Sandala izjavila da je lagao da ima finansijske probleme.

“Još se sudimo i nadam se da će pravda pobijediti! Nije on ni u kakvoj krizi. Evo, ako jednog dana bude imao finansijske probleme, radit ću besplatno za njega”, kazala je Emina, a prenosi Alo!

Oni su na sudu zbog neplaćanja alimentacija, kao i zbog sporova oko vile, koja je vrijedna 16 miliona dolara i muzičkog studija, koji su kupili za četiri miliona eura.

“To uključuje posao, toksične veze i nepotrebne glavobolje. Imala sam sreće što sam već napisala nevjerovatan album, kada sam bila inspirisana za njega, sa tim teškim stanjem uma… Zimsko vrijeme ‘22. Pjesme su spremne i pune emocija kroz koje sam morala da prođem u posljednje vrijeme… Nije bilo lako, ali mi je bilo dragocjeno da uhvatim taj trenutak i pretočim ga u riječi i još bolji zvuk”, rekla je.

Dodala je da je naučila mnogo tokom teškog životnog perioda. Na pitanje o tome kada će album biti objavljen i da li planira veliki koncert, odgovorila je:

“Vjerujte mi, spremam se za to da mentalno i fizički pružim samo najbolje. Nikada se ne šalim kada je muzika u pitanju, ali svakom umjetniku je potrebno vrijeme da pruži ono najbolje, a ja nisam niti ću ikada biti neko ko će da radi bilo šta samo da bih bila u centru pažnje. To mi se nikada i nije dopadalo. Samo kada iskreno imam šta da kažem kroz svoju muziku. To je moj način… Ne zanima me ništa drugo”, navela je.

Send this to a friend