Showbiz

Emina Jahović o novoj ljubavi: Kad se zaljubim malo znam da skliznem

Emina Jahović

Pjevačica Emina Jahović nedavno je posjetila je Srbiju, a tom prilikom u jednom intervjuu je progovorila o privatnom životu.

Ona je prokomentarisala da se mnogo nagađalo o njenom odnosu sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom, te je riješila da stavi tačku i na pisanja da je konačno pronašla novog dečka.

“O meni se pisalo mnogo toga, više u Turskoj. Moj privatni život je bio posvećen samo djeci, a pisali su tamo da sam i ovako i onako i sa ovim i sa onim. Naučila sam da pritisak okrenem u nešto kreativno. Za mene je ogovaranje kriminalno ponašanje, kao i osude, a kad ne znaš o nekome nešto. To je prije svega veliki grijeh. Ja ne govorim da ću biti lažov, nego nećete imati pravo da znate moju istinu”, istakla je pjevačica.

Njen bivši suprug Mustafa Sandal se nedavno oženio, a Emina je otkrila da joj se nikad nije desilo da ovoliko dugo nema novu ljubav.

“Trenutno nisam u vezi, nikad mi se ovo nije desilo. Kriv je Saturn. To ne znači da mi se niko ne udvara. Skoro se privatno izdešavalo to što se moj bivši muž oženio, ja sam morala da budem ta koja će više da se posveti djeci. Ja mu stvarno želim mnogo sreće, uvijek će biti moj prijatelj i otac moje djece, ali da sam se ja bacila u provod, djeca bi ostala po strani. Ja kad se zaljubim, malo znam da skliznem, pa se kontrolišem. Želim da se posvetim njima. Ostalo će doći samo po sebi. I meni je čudno što je toliko dugo, nadam se da ću i ja naću srodnu dušu”, dodala je pjevačica tokom emisije u kojoj je gostovala, a prenosi Kurir.

Send this to a friend