Showbiz

Fatalna Sarajka Ema zavodi modni svijet

Ema Golijanin iz Sarajeva oduzima dah pojavom. Lijepa manekenka već neko vrijeme osvaja modne piste širom svijeta, a nerijetko je angažovana kao zaštitno lice poznatih modnih brendova.

Najviše radi kao model za kupaće kostime, a u tome i uživa.

Ema kaže kako teži velikim uspjesima, te da je na neuspješne epozode u karijeri navikla jer iz njih izvlači lekcije i uvijek nakon njih bude još bolja.

“Mnogo radim na sebi i imam sreću što ljudi oko mene prepoznaju moj trud i strast prema ovom poslu, samo fizički izgled nije dovoljan. Mislim da svima teško pada kad ne dobiju određeni posao koji žele, ali nismo svi sposobni za sve. Između ostalog, u Holivudu sam naučila da ne shvatam ništa lično, jer, kada ne dobijem posao, to nije zato što ja nisam dovoljno dobra, nego jednostavno nemam izgled koji klijent traži”, rekla je Ema.

View this post on Instagram

Leave me breathless or leave me be..

A post shared by Emma Golijanin 🌍💫 (@emma_gol) on

“Neko te neće zaposliti, a nekome ćeš biti glavna uloga, tako da nema vremena za razočaranje. Neuspjeh mi daje motivaciju da radim više na sebi i da za naredni posao budem bolja. Kao što Denzel Vošington kaže, svaki neuspjeh nas čini jednim korakom bliže uspjehu. Najviše volim da snimam kampanje za kupaće kostime, uvijek putujemo na predivne destinacije i to je uvijek velika avantura. Moj najbolji drug i fotograf Sajmon Sung i dizajnerka Liliana Montoja su postali kao moja druga porodica, i naša snimanja su uvek puna smijeha i dobre energije”, izjavila je Ema.

2 Komentara na "Fatalna Sarajka Ema zavodi modni svijet"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend