Showbiz

Filip Plejn nudi ćerki Dragane Mirković karijeru modela

Čuvenom njemačkom modnom dizjneru, Filipu Plejnu, pažnju je privukla ćerka Dragane Mirković, Manuela.

Plejn je ćerku folk zvijezde i biznismena Tonija Bjelića upoznao na žurci koju je organizovao u Monte Karlu. On je na slavlje za svoje prijatelje iz svjetskog šou biznisa pozvao Draganu i Tonija, a upozno je i njihovu ćerku za koju smatra da joj se smiješi karijera u modelingu.

“On je bio oduševljen mojom ćerkom Manuelom koja je izrasla u lijepu i zgodnu djevojku, a visoka je čak 182 centimetara. Pitao ju je da li je zainteresovana da se bavi manekenstvom, ali je ona stidljivo odgovorila da nije razmišljala o tome. Inače, svi su joj u Monte Karlu prilazili sa prijedlozima da se oproba u poslu modela jer zaista ima predispozicije za to. Ona zasad nema takvu želju i moram priznati da mi je donekle drago zbog toga, a da li će promijeniti mišljenje zavisi samo od nje”, ispričala je Dragana i dodala:

“Manuela još ima vremena da odluči kojim profesionalnim putem će poći, ali meni se sve više čini da će izabrati da se bavi nekom vrstom umjetnosti. To će svakako biti njena odluka u koju se Toni i ja nećemo miješati”, zaključla je Mirkovićeva.

1 Komentar na "Filip Plejn nudi ćerki Dragane Mirković karijeru modela"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend