Showbiz

Glumica Sali Filds priznala da je očuh godinama zlostavljao

Oskarovka Sali Filds (71) cio život je provela pod svijetlima reflektora i u žiži javnosti, ali je nekako svih ovih godina uspjela vješto da sakrije jedan dio svog života.

Nekoliko šokantnih činjenica o svom životu Sali je otkrila u memoarima “U djelovima” koji će se uskoro naći pred čitaocima. U memoarima je Sali pisala i o zlostavljanju koje je trpjela godinama od svog očuha ali i o tajnom abortusu koji je imala u 17. godini, a obavila ga u Meksiku.

“Bilo bi mnogo lakše da sam osjetila bar samo jednu stvar, da je Džoko bio okrutan i zastrašujuć. Ali nije”, napisala je oskarovka u memoarima, čije djelove je objavio The New York Times.

Prema pisanju tog medija, Mahoni bi uveče dok njena majka nije bila u kući, pozvao mladu Sali u spavaću sobu.

“Tada sam znala”, napisala je ona, navodi Times.

“U istom trenutku bih se osjetila kao bespomoćno dijete, a nisam bila. Moćno. To je bila moć. Željela sam da budem dijete”, dodala je.

U knjizi je ostalo nejasno kada je zlostavljanje počelo, ali se navodi da je prestalo kada je Sali imala 14 godina. Nekoliko godina kasnije, tačnije 1968. godine, njana majka se razvela od Mahonija.

Sali je svojoj majci otkrila da ju je Mahoni zlostavljao tek mnogo godina kasnije, tačnije 2012. godine, kada je imala 66 godina.

U knjizi je opisala i trenutak kada se probudila i na sebi osjetila tekstopisca Džimija Veba, sa kojim je prethodno pušila marihuanu. Sali je u knjizi napisala da je on bio toliko naduvan da nije znao gdje se nalazi.

Džimija su mediji pitali o ovom događaju, a on je rekao da ne može da komentariše nešto što još nije pročitao tvrdeći da do knjige nisu uspjeli da dođu ni njegovi advokati.

“Bili mo mladi, uspješni, pušili smo travu, zabavljali se i imali seks”, rekao je Džimi medijima.

“Imam samo lijepa sjećanja o tom vremenu koje sam proveo sa Sali. Mnogo je poštujem i nisam u svojoj knjizi htio da pišem o tom vremenu kada smo uživali u drogi i seksu”, dodao je.

U knjizi se pominje i nedavno preminuli glumac Bert Renolds za kojeg je napisala da su imali veoma “komplikovan odnos”. Opisala ga je kao nekoga ko “stalno nešto vaga”, ali i da je veoma harizmatičan i da nije mogao da je prihvati onakvu kakva jeste.

Pisala je i o tome da je tokom snimanja filmova “Bandit” i “Smokey” koristio razne tablete, pa i valijum.

2 Komentara na "Glumica Sali Filds priznala da je očuh godinama zlostavljao"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend