Showbiz

Glumici sin ispao iz ruku, napukla mu lobanja

Glumica Dženi Molen šokirala je pratioce objavom na Instagramu u kojoj je priznala da joj je sin ispao iz ruku i da je povruhedio glavu.

“U subotu uveče mi je sin ispao iz ruku, zbog čega mu je napukla lobanja pa je završio na intenzivnoj. Zauvuhek sam zahvalna bolnici na pomoći i brzom dhelovanju. Hvala svim medicinskim sestrama, neurolozima, pedijatrima i ostalom osoblju…”, napisala je glumica, inače supruga glumca Džejsona Bigsa.

“Nisam sigurna kako se ovaj post pretvorio u zahvalni govor na Oskarima, ali… Džejson, hvala Bogu na tebi. Hvala Bogu, hvala Bogu, hvala Bogu! Bila je ovo traumatična nedhelja, ali Sid je sada kod kuće i luhepo se oporavlja. Jede puno čokoladnih korneta i uskoro planira da umače trešnje u čokoladu. Moje srce je sa svim roditeljima koji su se ikad pronašli ili će se tek pronaći u ovakvoj situaciji. Niste sami…”, rekla je.

Njena objava privukla je mnogo pažnje, a obožavatelji i prijatelji su joj u komentarima slali poruke podrške.

“Mi smo stalno ispadali mami iz ruku. Ne brini se, odlično ti ide! I mame ispuštaju”, “To je toliko strašno, ne mogu ni da zamislim”… Hvala ti što si ovo poduhelila sa nama, ovakve nesreće se vjerovatno često događaju, ali se svi boje da pričaju o njima”, “Mogu se poistovjetiti sa ovim, želim mu brz oporavak”, “Događa se… Moglo je biti i gore, drago mi je da se dobro oporavlja”, bili su samo neki od komentara, prenosi B92.net.

Send this to a friend