Showbiz

Glumicu osuđuju jer je postala majka: Prestara si za dijete

Danska glumica, manekenka i voditeljka Brižit Nilsen prije mjesec dana je u svojoj 55. godini rodila još jedno dijete koje je dugo vremena priželjkivala.

Dolaskom djevojčice Fride, želja joj se ostvarila, a porodica svestrane zvijezde postala je brojnija za još jednog člana, njeno peto dijete čime je dokazala da za nove potomke nikada nije kasno. Ipak, s njom se nisu složili brojni obožavaoci koji su na društvenim mrežama izrazili mišljenje da odluku glumice smatraju sebičnom.

Brižit se u iskrenom intervjuu koji je dala za People magazin otvorila o ovom problemu i rekla da su je mnoge majke napadale i komentarisale da je prestara za još jedno dijete.

“Mnoge žene misle: “O moj Bože, prestara je.” Tako da mogu razumjeti ljude koji se pitaju kako se usuđujem da imam još jedno dijete”, otkrila je glumica i dodala:

“Ali koliko muškaraca dobije djecu u svojim 60-im i 70-im godinama, međutim njihovu odluku niko ne dovodi u pitanje. Razumijem li da su ljudi skeptični? Da, razumijem. Takođe potpuno poštujem činjenicu da se ne slažu svi s mojom odlukom, ali to je moj život”, rekala je glumica koja je djevojčicu Fridu dobila s 39-godišnjim suprugom Matijom Desijem.

“Ovo je njegovo prvo dijete i jako smo zaljubljeni i srećni. Imamo stabilnu vezu. Slavimo što smo 14 godina zajedno”, ispričala je.

4 Komentara na "Glumicu osuđuju jer je postala majka: Prestara si za dijete"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend