Showbiz

Goga Sekulić: Prava sam crnogorska majka

Folk pjevčica Goga Sekulić boravila je sa suprugom, sportistom Urošom Domanovićem u Crnoj Gori gdje su krstili svog sina Vasilija Andreja. Par je nasljednika krstio u manastiru Ostrog, a slavlje za prijatelje i porodicu upriličili su u Beogradu.

Goga kaže da Ostrog smatra najsvetijim mjestom gdje se uvijek molila za zdravlje i tražila mir.

“Sada konačno mogu da kažem da sam najsrećnija žena na svijetu i da sam to apsolutno zaslužila, a na proslavi krštenja mog sina bile su moje bliske kolege i koleginice, ali samo one sa kojima se dugo družim i na čije ja proslave idem. Osim njih, slavili smo sa kumovima, porodicom i najužim krugom ljudi”, istakla je pjevačica iz Pljevalja i dodala:

“Prava sam crnogorska majka. Svi me zezaju da stalno i jedino o sinu pričam, da uvijek počinjem rečenicu sa: ‘Moj sin i ja…’ Ko zna kakva ću svekrva da budem. Teško će mi ugoditi bilo koja”, rekla je kroz smijeh pjevačica.

Vlasnica hitova “Ljubavnica”, “Rekord sam oborila”, “I lepša i bolja”, o proširenju još ne razmišlja.

“Trenutno mi je bitan samo sin. Želim da mu se posvetim što više. Ja bih voljela da imam petoro djece i to sam oduvijek govorila, ali mislim da treba da se posvetim sada samo njemu, pa ćemo vidjeti da li će u budućnosti dobiti brata ili sestru”, kaže Goga.

Folk zvijezda živi na relaciji Cirih, gdje se i porodila, – Beograd. Ističe da sama vodi računa o svom sinu, uz pomoć supruga i porodice.

Nedavno se vratila na scenu remiksom velikog hita “Seksi biznismen”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
cetinje
Gost
cetinje

Goga,neka ste zivi i zdravi,samo mi nije jasno od kad ti “postade prava Crnogorska majka”kad se svuda predstavljas kao Srpkinja,i ako si iz Pljevalja,dakle ne moras “kopirati”Veselina Vujovica,u Crnu Goru je “Crnogorac”,a u Srbiju “rodjeni Sapsacin.Nego nije grijeh biti ili jedno ili drugo,svako ima pravo na svoje opredeljenje,ali istinito.

Davor pg
Gost
Davor pg

.Ovo je neki e viva

Send this to a friend