Showbiz

Goran Bare: Bijonse pjeva kao Karleuša samo je ljepša

Foto: Kurir

Goran Bare, osnivač hrvatskog benda Majke, smatra da nema nikakve razlike između Jelene Karleuše i Bijonse, s tim što je američka pjevačica ljepša.

Gostujući u emisiji „Nedeljom u 2“ na HRT kod Aleksandra Stankovića, muzičar je govorio o raznim društvenim i političkim temama, a ponajviše o svojoj branši. Kada ga je voditelj upitao da li se osjeća kao uzor mladima, on je rekao da to nikako ne bi bilo dobro.

“Djeco, bolje slušajte narodnjake nego mene. Nije to za djecu. Pustite ih da slušaju šta hoće. Šta je muzika uopšte, pogotovo pop muzika? Dobro, postoje umjetnici koji naprave nešto. Ali u većini slučajeva to je zvuk od tri minuta. Neka slušaju djeca, doći će k sebi. Cajke više nemaju veze s narodnom muzikom, meni to ima više veze sa svjetskim mejnstrimom, jedino što je način pjevanja drugačiji. Jezik je jako bitan, ali što se tiče produkcije, novih pravaca, to je meni isto kao i Bijonse. Nema nikakve razlike između Bijonse i Karleuše, jedino što je Bijonse ljepša”, bio je iskren Bare, priznajući da je u svađi sa Zlatanom Štipčićem Džibonijem jer je bio bezobrazan prema njemu.

“Džibo kao umjetnik nije loš. On je, što se tiče saradnje, meni daleko najbolji, kao tekstopisac je sasvim okej. U zadnje vrijeme nije baš toliko dobar kao nekad, ali nađe se ponešto. Bio sam malo bezobrazan prema njemu, izvinio sam mu se, ali vjerovatno je previše gord da bi to mogao da proguta”, kaže frontmen Majki.

2

avatar
1000
1
1
0
 
2
KisaIvana
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ivana
Gost
Ivana

Kako bi zaista zvucala Bijonse u Karleusinoj izvedbi , bolje da ne znamo…

Kisa
Gost
Kisa

Isto kao i bijonse da pjeva krimi rad! Odvratno! Probaj da kad slusas bijons i karleusu tj kad im gledas spotove da ugasis zvuk na tv ili tel pa im posmatras pokrete viđeces koliko je to lose, smijesno, bzv. Pogledaj madonine spotove iz 90′ npr vogue, frozen i sl. I upredi ih sa ovima danas. Sa Arijsnom Grande, Rihhanom, Bejonse,… Više »

Send this to a friend