Showbiz

Gorica Popović: Glumci teško prihvataju starost, zato se sijeku!

Foto: Hello

Budući da neke glumice ne žele da igraju majke, a kamoli i bake, Gorica Popović, koja u ostvarenju “Kozje uši” igra ulogu bake, otkrila je koliko uopšte glumci razmišljaju o tome da ih poslije nekog vremena ne stave u fah “baka”.

“Postoji taj problem kod glumaca, naročito kod glumica koje teško prelaze iz jednog faha u drugi, teško doživljavaju godine. To vam je u Holivudu strašan problem… Zato se sijeku, operišu. Jako je bitno da glumac zna šta je, ko je, šta su njegove moći i šta je njegov habitus, šta može da odigra, tako da je to velika umjetnost, preći iz jedne stvari u drugu. Bezbolno”, rekla je Gorica Popović, koja dodaje da nema strah da igra ulogu bake.

“Ja sam odavno prestala da budem neka dobra ženska da bi patila za nekim ulogama, nekako sam lako prešla…”, ističe Gorica.

“Ne znam neke od nas (glumice,prim.aut) koje se mnogo operišu. Ja znam mlade, divne glumice koje obožavam. To su Tamara Dragičević, Nina Janković, Jelisaveta Orašanin, mlada Anđela Jovanović… Imamo puno divnih glumica koje su prije svega ličnosti i želim im da se uopšte ne operišu”, zaključila je ona.

Send this to a friend