Showbiz dobro je ako imate muškarca koji može da vas zaštiti

Gvinet Paltrou otkrila zašto je Bred Pit njen heroj

U svijetu Holivuda nije lako biti žena, ali je dobro ako imate uz sebe muškarca koji može da vas zaštiti.

Povodom izlaska filma “Ad Astra”, u kojem igra glavnu ulogu, Bred Pit dao je veliki intervju CNN-ovoj Kristiane Amanpur u kojem je, između ostalog, progovorio i o tome kako se suprotstavio holivudskom zlostavljaču Harviju Veinstajnu.

Pit je u devedesetima bio u vezi s glumicom Ginet Paltrou koju je tada Veinstajn angažovao za ulogu Džejn Ostin u filmu “Emma”. Gvinet je još ranije ispričala kako ju je holivudski producent pozvao u svoj apartman prije početka snimanja, na šta je ona pristala vjerujući da je u pitanju poslovni sastanak. Kad su stigli, on je počeo da je dodiruje i predložio da odu u sobu na masažu.

Glumica je to odbila i otišla kod tadašnjeg dečka Breda Pita i sve mu ispričala, piše index.hr. Pit se suočio s njim, a on je uporno negirao optužbe.

Amanpur ga je u intervjuu pitala kako se suprotstavio čovjeku kojeg su se donedavno u Holivudu skoro svi bojali.

“Ja sam u tom trenutku bio samo dječak s planine Ozark na igralištu. A to je bio način na koji smo mi tamo rješavali stvari. Samo sam htio da se pobrinem da se ništa ne dogodi kasnije jer je ona trebala da snimi dva filma. Mislim da je zanimljivo da se, u Holivudu posebno, dinamika na radnom mjestu između muškaraca i žena ponovno kalibrira, na vrlo dobar način, način koji smo predugo čekali. I mislim da je to važna priča”, zaključio je Bred Pit.

”Bredov napad bio je toliko jak, kad ga je uhvatio bacio ga je o zid. To što je uradio da mene zaštiti u doba kada nisam imala ni snagu ni moć jednostavno je nevjerovatno”, rekla je Gvinet ranije u emisiji “SiriusXM”.

”Rekao mu je da će ga, ako se ikad više budem osjećala neugodno zbog njega, ubiti”, ispričala je glumica dodajući kako će Bredu uvijek biti zahvalna na tome šta je uradio za nju.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Alhemicar
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Alhemicar
Gost
Alhemicar

Tako se to radi Bred!

Send this to a friend