Showbiz Prvi put sam imala orgazam sa 11 godina

Hale Beri šokirala odgovorom na pitanje o seksualnosti

Glumica Hale Beri (54) i njena najbolja drugarica Lindzi Flores su u novoj zajedničkoj emisiji pod nazivom “Bad & Booshy” odgovarale na luda pitanja o seksu koja su im postavljali njihovi obožavatelji.

Naime, jedan fan ih je upitao kada su dame prvi put doživjele orgazam i dok Lindzi nije mogla da se sjeti, Hale je znala tačno kada se to desilo.

“Sjećam se svog prvog orgazma, učinila sam to sama sebi. Imala sam 11 godina i pokušavala sam da shvatim svoju seksualnost kao što rade mnoge djevojčice”, rekla je ona.

Drugi fan ih je upitao koje je najluđe mjesto na kom su vodile ljubav. Lindzi je odgovorila da je imala seks u automobilu, dok je Hale prećutala odgovor na ovo pitanje.

Njih dvije su objavile prvu epizodu “Bad & Booshy” u oktobru ove godine, a Hale je otkrila da je željela da snimi emisiju sa svojom najboljom prijateljicom s kojom se ponaša najopuštenije.

One su podstakle obožavatelje da nastave da im šalju pitanja za buduće epizode i prva epizoda je postigla veliki uspjeh.

2

avatar
1000
1
1
0
 
2
So & TEKILACetaš
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cetaš
Gost
Cetaš

Čime ih je šokirala? Mislim da je svaka osoba negdje od 5-og osnovne počela da se interesuje oko svoje seksualnosti, i da “eksperimentise sa tijelom”, da se tako izrazim. To je normalan postupak i proces sazrijevanja, ne znam zašto je to šok.

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

ođe ti žive sve fini.
bebe donose rode i rako to …

Send this to a friend