Showbiz priznao

Hamilton je bio reper u pjesmi Kristine Agilere

Šestostruki šampion Formule 1 vozač Mercedesa Luis Hamilton priznao je danas da je kao reper pod imenom XNDA učestvovao u pjesmi Kristine Agilere.

Hamilton je to otkrio u objavi na Instagramu, a radi se o pjesmi “Pipe” iz 2018. Mnogi su vjerovali da se radi o Hamiltonu pošto se može prepoznati njegov glas, ali pravi identitet repera XNDA do danas nije bio otkriven.

Hamilton ima svoj studio, piše i komponuje pjesme. On je rekao da je svoj tekst u pjesmi “Pipe” napisao za dva sata.

“Proteklih 10 godina ili više sam pisao i snimao, radio sa nekim od najtalentovanijih i najdivnijih ljudi, na čemu sam zahvalan. Kada pronađete nešto što toliko volite, što možete da radite samo za sebe, mislim da je to nevjerovatan proces. Došao je trenutak da tu ljubav podijelim sa vama. Nemam projekat ili album, samo gomilu različitih pjesama sa kojima će možda neki od vas moći da se povežu”, naveo je Hamilton.

On je dodao da će u nekom trenutku svoj rad predstaviti javnosti i priznao je da je sarađivao sa Agilerom.

“Jedna nevjerovatno divna i talentovana osoba me je pitala da učestvujem i budem na njenom albumu. Bio sam oduševljen i ugrabio sam priliku. Imao sam dva sata da napišem kratak stih i da snimim. Cilj je bio da izađe pod drugim imenom kako biste prvo mogli da čujete muziku a onda saznate da je riječ o meni, ali nije ispalo onako kako sam planirao”, naveo je Hamilton.

“Stidio sam se da priznam da sam to ja, ne znam zbog čega, možda zbog moje nesigurnosti, straha, previše razmišljanja, nečega što ljudi mogu da razumiju. Želim da kažem da sam ja XNDA i da sam zahvalan Kristini Agileri što mi je dala prostor da se pokažem. Poštujem nju i sve što je uradila u poslu”, dodao je on.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
ser alex
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ser alex
Gost
ser alex

kakav carv

Send this to a friend