Showbiz

Hari tražio medijatora u sukobu sa ostatkom porodice

Pisanje britanskih medija

Odmetnuti princ Hari, zahtijevao je medijatora u sukobu sa ostatkom porodice.

Princ Hari i Megan Markl, odlučili su da prije napuštanja Velike Britanije, još jednom izglade stvari sa ostatkom porodice. Tačnije, zakazali su audijenciju kod kralja Čarlsa i njegove supruge Kamile, prenosi b92.

“Sve je počelo usiljenim zagrljajem” – tvrdi izvor iz Bakingema. “Hari je prišao Čarslu i pokušao da raskravi atmosferu grljenjem, ali kralj i nije bio tako srdačan kako se očekivalo”.

Kako tvrdi izvor, odmetnutom paru je odmah saopšteno da će zbog njihovog kašnjenja, ispijanje čaja trajati tačno 15 minuta, jer kralj ima neodložne obaveze u Vindzoru.

Poslije tradicionalnog posluženja, Hari je pokušao da iznese svoj stav, međutim, Čarls je ostao nijem.

“Bilo je jako neprijatno, Hari je predložio da unajme osobu koja bi vodila pregovore između njih, odnosno medijatora. Čini se da je kralj ostao u šoku od sinovljevog prijedloga, a Kamila nije krila koliko je iznenađena, čak je čaj koji je upravo popila, ispljunula nazad.”

Po svemu sudeći, prijedlog nije uzet ni u razmatranje.

“Kralj Čarls je rekao da ne želi da ima medijatora u pregovorima, a Kamila se nadovezala da niko van porodice ne treba da bude upućen u intimne probleme i da će to mnogo lakše riješiti, interno, bez umiješanih stranaca”, tvrdi izvor sa dvora.

Hari i Megan su kraljevsku palatu napustili vidno neraspoloženi, a prijatelji para tvrde da je čajanka sa pokojnom kraljicom Elizabetom, protekla u mnogo mirnijoj i ljepšoj atmosferi od ove.

Od kralja Čarlsa i Kamile, jedini rigidniji je princ Vilijam koji brata smatra izdajnikom i ne može da mu oprosti selidbu u Ameriku.

Send this to a friend