Showbiz

Hju Grant otkrio zašto je imao aferu sa prostitutkom

Glumcu Hjuu Grantu, koji je i danas sinonim za junaka romantičnih komedija, i dalje nad glavom visi skandal sa prostitutkom koji se desio 1995. godine. On je motiv za zloglasni oralni seks u automobilu, koji je tad šokirao svijet, otkrio u poznatom potkastu WTF s Markom Maronom.

“Bio je to besprekoran tajming”, rekao je Grant objašnjavajući šta ga je natjeralo da traži usluge seksualne radnice nakon što je na prikazivanju za ekipu pogledao svoj prvi američki, holivudski film “Devet mjeseci”.

“Film je u bioskope stizao za nedjelju ili dvije. Nakon što sam ga pogledao imao sam loš osjećaj. Svi su u filmu bili briljantni, a ja sam bio grozan. Osjećao sam se grozno, bio sam van sebe”, objasnio je glumac koji je tada bio u vezi s Elizabet Harli i dodao da je jedna stvar vodila ka drugoj pa je tako završio s prostitutkom.

Srećom po njega film, u kojem su glumili i Robin Vilijams i Džulijen Mur, bio je hit i na svjetskim blagajnama zaradio 135 miliona dolara.

Njemu je, kako tvrdi, pomoglo i to što se nakon hapšenja ponašao ponizno i nije ništa pokušao da prikrije kako to znaju da rade slavni.

Grant je, kao što se mnogi sjećaju, dan nakon susreta s prostitutkom, dao izjavu za medije.

“Prošle noći napravio sam nešto potpuno suludo. Povrijedio sam ljude koje volim i donio neugodnost ljudima s kojima radim. Žao mi je i zbog jednih i zbog drugih, više no što mogu uopšte da kažem”, rekao je tada glumac objašnjavajući kako je došlo do toga da se odlučio za susret s prostitutkom kojoj je platio 60 dolara za uslugu oralnog seksa.

Platio je 1180 dolara kazne i dobio dvije godine uslovne kazne, a morao je i na kurs o sidi. Prostitutka Divajn Braun je, pak, uz kurs morala da plati 1150 dolara kazne, odradi pet dana društveno-korisnog rada ali i da provede 180 dana u zatvoru zbog kršenja pređašnje uslovne kazne za prostituciju.

Sa Elizabet Harli, koja ga nije napustila nakon skandala kao što su svi očekivali, nego su svoju dugu vezu prekinuli tek 2000. godine, ostao je vrlo blizak. Štaviše, on je kum njenog sina 18-godišnjeg Demijana.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Radoje
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Radoje
Gost
Radoje

Ništa, ništa, razumijemo te. Brena je Brena, al dvaput je dvaput.

Send this to a friend