Showbiz

Holivudske zvijezde otkrivaju gdje su im Oskari: Neki ih drže u sefu, neki u kupatilu

Glumačke zvijezde svoje Oskare tj. kipiće čuvaju na neobičnim mjestima. Neki čak u toaletu. Ima i onih koji su ih negdje zagubili.

Penelope Kruz i Havijer Bardem su na ovogodišnjoj dodjeli Oscara otkrili kako svoje trofeje drže na mjestima na kojima nisu toliko upadljivi.

“Nisu sakriveni, naprotiv, možemo ih vidjeti u uglu. Ako nekome nedostaju, može jednostavno otići i uzeti ih. Ali kada završi, ostavlja ih tu gdje im je mjesto i vraća se u dnevni boravak”, kaže Havijer.

Tom Henks je, pored srca mnogih, osvojio dva Oskara. Prvi je za najboljeg glumca za ulogu u filmu “Filadelfija” 1994, a drugi za “Forrest Gump” samo godinu kasnije. Glumac je na crvenom tepihu skromno izjavio kako trofeje drži na polici pored svih ostalih koje je njegova porodica prikupila.

Ovogodišnja dobitnica Oskara za najbolju glumicu Olivija Kolman našalila se kako će novu nagradu držati na posebnom mjestu – u krevetu.

“Moj muž još uvijek ne zna za ovu odluku, a neće mu ni smetati”, kroz smijeh je izjavila Olivia.

Glumica Vajola Dejvis ističe kako ona svoje nagrade čuva u kancelariji, ali kako bi ih vrlo rado držala u garaži da nije njenog muža koji želi da one budu na “pristojnom” mjestu.

“Držim Oskara na polici iza knjiga jer mi je jako čudan. Čak i nakon što sam ga dobila, nisam ga postavljala direktno na policu nego sam ga čuvala sakrivenog. Mislim da je razlog tome činjenica da sam ga dobila u teškom periodu života pa me sad asocira na to”, rekla je Gvinet Paltrou.

Glumica koja posebno cijeni nagrade koje je dobila je Goldi Hon koja svoje kipiće drži u sobi za meditaciju. Smatra ih važnim dijelom istorije i želi da budu vidljivi baš u toj prostoriji.

“Moj menadžer čuva mog Oskara kod sebe u kući jer je kod mene previše ‘prometno'”, rekao je Džejmi Foks. Ema Stoun i Ališa Vikander su uradile sličnu stvar. Emin Oskar stoji kod njene majke, dok je Ališa svoj dala prijatelju u Los Anđelesu na čuvanje.

Dženifer Lorens je svoju nagradu stavila na klavir svojih roditelja.

Kejt Vinslet je izjavila kako svog Oskara drži u kupatilu. Izjavu je popratila činjenicom da njeni gosti žele da pridrže kipić.

“Uvijek me pitaju gdje ga držim i koliko je težak. Tako da sam odlučila, ako je iza šolje onda je jednostavnije zaobići cijelu situaciju”, kroz smijeh je rekla slavna britanska umjetnica.

Priču je zaključila Natali Portman koja je s osmijehom na licu izjavila kako ne zna gdje bi njen Oskar mogao biti.

“Možda je u sefu ili na sličnom mjestu. Zaista ne znam, nisam ga vidjela već neko vrijeme. Ne smatram da mali zlatni čovjek treba da bude nešto čemu se divimo te tome učim i svoje dijete. Mnogo je vrijednijih stvari, a upravo zato Oskar nije izložen na vidljivom mjestu”, rekla je Natali.

Send this to a friend