Showbiz Sančez mu je deveto dijete

Hulio Iglesijas ima još jednog sina, izgubio 30 godina dugu sudsku bitku

Čuveni španski pjevač i zavodnik Hulio Iglesijas (75) biološki je otac Havijera Sančeza (43), koga je rodila portugalska plesačica Marija Edita Sančez, devet mjeseci nakon što je sa muzičarem u julu 1975. imala sedmodnevnu aferu.

Tako je presudio sud u Valensiji i riješio spor koji je trajao čak 30 godina, jer je Iglesijas uvijek odbijao da uradi DNK test.

Ipak, sudija je izjavio da je Edita dala pouzdane detalje o vezi i ukazala na fizičku sličnost između dva muškarca.

Hulio sada ima 20 radnih dana da se žali na odluku suda.

Hulio Iglesijas prodao je više od 300 miliona ploča, na 14 jezika, što ga čini najprodavanijim latino umjetnikom svih vremena. Okrenuo se pjevanju poslije saobraćajne nesreće 1963. koja je okončala njegovu fudbalsku karijeru.

U prvom braku sa Izabel Prejsler, Hulio je dobio ćerku Čabeli (47) i sinove Hulija Juniora (46) i Enrikea (44), a u drugom braku sa sadašnjom suprugom Mirandom Rijnsburger dobio je još petoro djece – Migela Alehandra (22), Rodriga (20), osmogodišnje bliznakinje Kristinu i Viktoriju i sina Giljerma (12). Havijer Sančez mu je deveto dijete i prvo vanbračno.

2

avatar
1000
1
1
0
 
2
GarbajosaLeo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Leo
Gost
Leo

Dobar pjevač ali nikakav čovjek. Nije mi jasno kako neko može tek tako da napravi dijete i da odbije da prizna. Ono što je još čudnije, kako neko može da odbije da uradi DNK test? Ako sud naloži da radiš ima da radiš

Garbajosa
Gost
Garbajosa

A nije vala ni neki pjevač…

Send this to a friend