Showbiz

Husein od iranskog emigranta postao model za kojim lude Amerikanke

Nakon što je objavio fotografiju svog golog isklesanog tijela, na kojoj je intimno područje prekrio pica emodžijem, 28-godišnji Husein Balapour postao je poznatiji kao Instagram zvijezda Yakiboy.

Istetovirani mišićavi muškarac koji danas šeta ulicama Sidneja u Versaceu i nosi zlato na zubima, prije samo pet godina stigao je brodom u Australiju bježeći od teške političko-ekonomske situacije u Iranu.

“Visok sam 195 centimetara, zašto ne bih zarađivao na svom tijelu”, rekao je za Daily Mail, otkrivši da za jedno snimanje uzima do 1500 dolara.

U intervjuu je rekao da ga mnogi vrijeđaju govoreći mu da je diler droge i lopov, a ima i onih koji pišu da su njegove tetovaže zabranjene u islamu. S druge strane, svakodnevno dobija brojne poruke pohotnih Amerikanki ali ističe da je oženjen te da će njegova supruga uskoro roditi njihovo prvo dijete, kćerkicu.

View this post on Instagram

#YakiboY💋

A post shared by Yaki boY💋 (@leon68yaki) on

“Prije nego sam se oženio, preko Instagrama sam nalazio djevojke”, rekao je, a njegova žena, koja nije željela da je se imenuje niti prikaže u intervjuu, dodala je da je čak naučio engleski od djevojaka s kojima je spavao.

U to je vrijeme živio u hostelu, ali i to je bilo bolje od života u centru za imigrante na Uskršnjim ostrvima.

“Iskreno, cijeli život sam temeljio na vožnji brodom do Australije”, rekao je, otkrivši da je u Teheranu radio kao bokser i učitelj džijudžice.

View this post on Instagram

#YakiboY💋 #versace ⚜️

A post shared by Yaki boY💋 (@leon68yaki) on

“Previše je loših uspomena iz tog vremena”, rekao je, dodavši da je Islamska republika zemlja bez mogućnosti s vladom koja tlači građane i pokrada ih.

Izabrao je Australiju zato što je bila dovoljno daleko od Irana.

Osim što zarađuje na Instagramu, radi kao lični trener boksa i džijudžice, a bavi se i modelingom.

3 Komentara na "Husein od iranskog emigranta postao model za kojim lude Amerikanke"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend