Showbiz

Iako je pobijedio na Evroviziji, danas savjetuje da taj festival ne treba smatrati ozbiljnim

Kompozitor Vladimir Graić Graja, 2007. godine pobijedio je na Evroviziji sa pjesmom “Molitva” koju je pjevala Marija Šerifović. Danas, Graić napominje da taj festival ne treba smatrati ozbiljnim.

“Ne treba shvatati ozbiljno taj festival. Pjesma više nije bitna”, kaže Graja.

“Najbolji pokazatelj toga su oni snimci pred svaku pjesmu kada piše naziv države i pjesme. Ime autora teksta i muzike je toliko sitno napisano da je nebitno ko je. Čim je nebitno ko je napisao pjesmu, nebitna je i pjesma”, cijeni Graić.

Iako je i nakon uspjeha sa Šerifovićevom pokušao da učestvuje ponovo na Evroviziji, Graji to nije pošlo za rukom. Ove je godine pisao i za crnogorsku pop pjevačicu Moniku Knezović koja je njegovu pjesmu “Nepogrješivo” izvela na Monteviziji u februaru.

“Taj šou je napravljen da drži pažnju tih nekoliko stotina miliona gledalaca. Traje kao predstava, i poslije je sve nevažno. Pjesme rijetko postaju hitovi, naročito zadnjih desetak godina”, dodaje Grajić.

3

avatar
1000
2
1
0
 
3
IvanaPero s pumpeSmrc
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ivana
Gost
Ivana

Evrovizija ima politicku pozadinu.
Zar ne bi trebalo da ucestvuju samo evropske drzave, ucestvuje Australia, presmijesno.
Jos smjesnije sta ce odrzavati na americkom kontinentu.

Smrc
Gost
Smrc

Realno, Molitva je odlicna numera, Marija je to izvela fantasticano, ali je pobjedila zbog politickih turbulencija na balkanu, u nepunih mjesec je Kosovo proglasilo nezavisnost a Beograd bio domacin Eurosonga…

Pero s pumpe
Gost
Pero s pumpe

Tocno!

Send this to a friend