Showbiz

Ikodinović: Našao sam popa da me od Nataše razvede “preko veze”

Iako se vrlo često potegne priča o tome kako su Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović i dalje u crkvenom braku, stvari ipak stoje drugačije.

Ikodinović objašnjava da jedina spona između njega i popularne pjevačice jeste ćerka Hana.

“Jesam, prekinuo sam. Na moju inicijativu smo prekinuli. Prošle godine, ili pretprošle… Ja sam otišao i završio sve, pošto ne moraju oboje da idu, tako su mi barem rekli”, objasnio je nekada slavni vaterpolista.

S obzirom na to da se prilikom crkvenog razvoda mora utvrditi koji supružnik je odgovoran za prekid bračne zajednice, bivšeg vaterpolistu su novinari pitali da li je to utvrđeno kada su on i Nataša u pitanju.

“U ovoj državi je sve preko veze, pa je i to bilo preko veze. Majke mi. (smijeh) Preko veze sam došao do glavnog, popa, valjda… Dok je sve završio prošlo je malo vremena, ali niko se nije ništa izjašnjavao. Nisam morao da se izjašnjavam. Imam papir, crno na bijelo, da nemam, osim Hane, nikakve veze sa njom”, rekao je Danilo za Telegraf.

Podsjetimo, Danilo već nekoliko godina uživa u srećnoj vezi sa Majom Ognjenović, dok se Nataša uskoro udaje po treći put, za partnera Luku Lazukića sa kojim čeka ćerku.

Send this to a friend