Showbiz

Indira tvrdi da nije imala slobodu u Koloniji i da je bendu bila zaleđe

Odlazak Indire Levak iz hrvatske dens grupe Colonia i dalje je tema koja interesuje medije. Da li je bilo svađe, kako će bend krenuti nakon njenog odlaska, da li će karijera energične pjevačice biti na vrhuncu kao u grupi i slično.

Indira, koja je nedavno po prvi put samostalno nastupila u Podgorici, kaže da je odlaskom iz Colonie oslobodila svoju kreativnu energiju.

“Da, prelazak u solo vode omogućio mi je slobodu kakva mi već duž treba. Oslobodila se moja kreativnost, učestvujem u stvaranju pjesama od samog početka.Moja publika zaslužuje samo najbolje i to im na neki način dugujem”, kaže Indira.

Pjevačica tvrdi da nije bend bio njen oslonac, već obratno.

“Rekla bih da je bend imao zaleđe u meni (smijeh), ipak sam je bila na prvoj liniji, i to dvadeset godina. Ponekad je i teže u bendu kad se mišljenja počnu razilaziti. Naravno, postoje i dobre strane, ali ako imate dobar tim kao ja sada tada dobijete ono što bi svaki izvođač trebalo da ima. Jak tim s kojim se pobjeđuje”, dodaje Indira kojoj je sadašnju menadžer ujedno i suprug.

Indira i dalje vrijedno nastupa kao i kada je bila članica Colonie.

“Samo sam nastavila svoje muzičko putovanje. Koncertni je kalendar popunjen, pjesme su odlično prihvaćene, širim svoj repertoar, ali i dalje pjevam sve pjesme kao i prije, koje publika voli i koje nose moj pečat. Stvarno nisam mogla bolje ni zamisliti. Hvala publici na divnim komentarima koje mi svakodnevno ostavljaju na društvenim mrežama. Bez njih ništa ne bi imalo smisla”.

Send this to a friend