Showbiz

Irina Šajk zavodi čuvenog sportistu, on je ignoriše

Foto: Eric Gaillard/Kim Klementt

Ruska manekenka Irina Šajk već neko vrijeme je navodno sama, a nakon spekulacija da se mirila s bivšim partnerom Bredlijem Kuperom ponovo se priča da nema dečka.

Međutim, američki mediji sada pišu da je to željela da promijeni prije nekoliko dana, i to s velikom sportskom zvijezdom.

Irina je proteklog vikenda bila gošća na vjenčanju trgovca umjetninama Džozefa Namada i manekenke Medison Hidrik, a Page Six piše da je tokom dvodnevnog boravka na Sardiniji, gdje su mladenci okupili zvanice, Ruskinja “bacila oko” na Toma Brejdija.

Svježe razvedeni NFL igrač i bivši muž njene koleginice Žizel Bundšen navodno je impresionirao Irinu Šajk, koja je davala sve od sebe da ga zavede, tvrde upućeni.

“Pratila ga je okolo cio vikend”, rekao je izvor.

“Bacala se na njega”.

Međutim, dobro upućeni kažu da manekenka nije imala uspjeha, kao i da je njena potjera za Brejdijem bila jedna od glavnih tema na ovom luksuznom skupu.

Štaviše, sportista je navodno izričito rekao jednom prijatelju na vjenčanju da “nije zainteresovan” za Irinu, ali da su se sprijateljili.

Podsjetimo, Tom Brejdi se prošle godine razveo od brazilske manekenke Žizel poslije 12 godina ljubavi i braka u kom su dobili dvoje djece, a od tada je u medijima povezivan s glumicom Riz Viterspun iako ne postoje dokazi da su se oni zaista viđali.

Što se tiče Irine Šajk, ona je nakon duge veze i vjeridbe s portugalskim fudbalerom Kristijanom Ronaldom, bila u ljubavi s holivudskim glumcem Bredlijem Kuperom, s kojim je dobila ćerku Leu de Senu. Par se, međutim, rastao nakon rođenja djevojčice, ali su ostali u sjajnim odnosima i često provode vrijeme zajedno.

Send this to a friend