Showbiz

Ispovijest Aca Pejovića: Brat mi je umro kada sam imao šest godina

Pjevač Aco Pejović kaže da je imao samo šest godina kada je njegov brat preminuo kao beba, i napominje da mu zapali svijeću svaki put kada ode u crkvu.

Pejović je opisao kakav šok je doživjela njegova porodica kada se majčina trudnoća sa blizancima zakomplikovala.

“Moja majka je imala blizanačku trudnoću, ali nije uspjela zbog greške ljekara da na svijet donese oba brata. Znam koliko je nama bilo teško i zato ne mogu da shvatim da neko svjesno ubije svoju bebu. Posebno mi nisu jasni oni koji to rade kada saznaju da će dobiti ćerku. Biću malo grub, ali čovjek koji se tako ponaša za mene je klasičan idiot ili bolesnik. Kada bih se ja pitao, volio bih da svaki čovjek ima troje djece”, izjavio je Aco i dodao:

“Jedan brat mi je umro, a Radojica je rođen sa samo 1.400 grama. To je bio šok za sve, ali i za mene koji sam bio klinac. Prošlo je mnogo godina, ali jedna slika mi je ostala urezana u sjećanje, kako otac izlazi uplakan iz bolnice. Bio sam dijete i to me je mnogo pogodilo, da moj otac plače. Nikada neću zaboraviti očeve suze. Onda se pitam kako ljudi koji se odluče na abortus ne osjećaju tu istu bol, kako se ne zapitaju kako bi im dijete izgledalo, da li ikad zaplaču zbog te odluke”, prenosi Informer.

Pejović kaže da često pomisli na svog pokojnog brata.

“Ne pitam sebe šta bi bilo kada bi bilo, ali često uradim ono jedino što mogu da učinim za njega, zapalim mu svijeću kada odem u crkvu. E, sad, ne znam da li je to u redu ili ne, pošto kažu da se onima koji nisu kršteni ne pali svijeća, ali ja to radim. Duša je duša, pa čak i dok je plod u majčinoj utrobi. I treba cijeniti svaki život i ne davati sebi za pravo da ga prekineš”, zaključio je Pejović.

Send this to a friend