Showbiz Ako uzmem piće ili drogu biću mrtva

Ispovijest poznate manekenke o borbi sa zavisnošću

Poznata manekenka Amber Valeta (45), nekadašnje zaštitno lice kuće “Armani”, otvorila je dušu za NET-A-PORTER, a u svojoj ispovijesti pričala je o svojoj zavisnosti od alkohola i narkotika. Ova ljepotica rekla je ponosno da je trijezna već 25 godina.

“Ako uzmem (alkoholno) piće, ili drogu, biću mrtva. Upropastiću sve”, rekla je Amber i dodala: “Samo ako ostanem trijezna imam šansu za opstanak”.

Kako je navela, prvi put se susrela sa drogom kada je imala samo 10 godina, a sa 18 godina je počela da konzumira kokain.

Amber Valeta je postala popularna devedesetih godina prošlog vijeka, a imala je odličan odnos sa koleginicama manekenkama Kejt Mos i Šalom Harlou.

“Borile bismo se jedna za drugu, plakale smo zajedno, podržavale smo se”, pričala je Amber, koja navela da mrzi sadašnje doba selfija.

“Selfiji mi djeluju bolno neugodno. Želim da se stvari promijene, to je sve što me sada zanima”, navodi manekenka, koja je postala i aktivistkinja za zaštitu životne sredine. Nedavno je zajedno sa glumicom Džejn Fonda uhapšena na protestu u Vašingtonu.

“Ne mogu da sjedim sa strane, moram i fizički sebe da stavim “na liniju”. Izabrala sam da budem uhapšena”, rekla je Amber, koja je navela da poželi da zaplače kad god pomisli na klimatske promjene i budućnost planete.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Crnogorsko ture
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crnogorsko ture
Gost
Crnogorsko ture

I ja ću s’ tobom na terapiju

Send this to a friend