Showbiz

Ivana Stanković: U svijetu modelinga vlada opšti nemoral

Foto: Hello

Nekada svjetski poznata manekenka Ivana Stanković najavila je novu knjigu „Strast”, koja je nastavak autobiografije „Bez daha”, a u kojoj će iznijeti mračne tajne naizgled glamuroznog svijeta modelinga.

Srpkinja koja je nekada krasila i strane čuvenog „Voga”, a prije nekoliko godina je bila i zvijezda emisije „Srpski top model”, kaže da joj rad sa mladima nije ostao u lijepoj uspomeni.

“Opisaću iskustva koja sam doživjela. Mislim na ono sa čime se svi skoro svakodnevno susrećemo, a to je pad morala. Neko vrijeme sam radila sa mladim modelima i tu sam se nagledala svega i svačega”, rekla je ona, ali nije željela da otkrije detalje, koje će čitaoci imati priliku da saznaju u novoj knjizi.

Ona se pohvalila i da je emotivno ispunjena.

“Ne volim da pričam o svom emotivnom životu, ali evo, reći ću da sam vjerena. Ne pojavljujem se u medijima ako za to nema povoda. To ću učiniti krajem godine kada objavim „Strast”, ali ovako me možete vidjeti isključivo kao voditelja nekih manifestacija. Uglavnom sam na putu, više privatno nego poslovno”, zaključila je Ivana.

Send this to a friend