Showbiz Ušao u komercijalu da bi zaradio i uspio u tome

Jala Brat: Bio sam protiv svega ovoga čime se sad bavim

Reper i producent Jala Brat, trenutno uživa veliku popularnost širom regiona zajedno sa kolegom Bubom Korelijem. Dvojac iz Sarajeva nekada je u tom gradu važio kao “andergraund” sastav koji nije želio bilo kakav kontakt sa estradom i njenim predstavnicima. Stvari su se okrenule onog momenta kada su, kako Jala priznaje, poželjeli da unovče svoj talenat.

“Bio sam veliki kritičar. Bio sam protiv svega ovoga čime se danas bavim. Bio sam mlad, ali u jednom trenutku shvatiš da moraš da živiš od nečega”, priznaje Jala čije je pravo ime Jasmin Fazlić.

Sjeća se momenta kada je odlučio da pređe u komercijalu.

“Prevazišao sam dječije komplekse”, rekao je Jala i napomenuo da je zbog porodice odlučio da iskoristi sve svoje mogućnosti tj. da ih unovči.

Hitove je, zajedno sa Bubom, radio Severini, Acu Pejoviću, Dari Bubamari, Šaku Polumenti, sarađivali su sa Senidom

Kaže da je prvi veliki novac zaradio sa 28 godina i da voli to što sada radi.

“Najbolja formula je kada radiš ono što voliš”, priča Sarajlija.

Jala je sa Bubom prvi veliki uspjeh doživio sa pjemsom “To me radi”. Riječ je o saradnji sa pjevačicom Majom Berović, sa kojom su kasnije postali prijatelji i radili joj dva albuma sa kojh se izdvojilo mnoštvo hitova.

Jala i Buba otvoriće televiziju na kojoj će biti edukativni i sportski program pored muzičkog. Nosiće naziv Imperia, baš kao i njihova izdavačka kuća, a cilj im je da daju priliku drugima da postignu uspjeh.

 

 

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Šta da se radi
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Šta da se radi
Gost
Šta da se radi

Nije do njih. Nego do onih što slušaju ove gluposti.

Send this to a friend