Showbiz

Jelena Đoković: Od muke sam postala veganka

Jelena Đoković

Poznato je da supruga tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković, vodi veoma zdrav život i fizički je dosta aktivna, a deklarisana veganka godininama se pridržava strogog režima ishrane bez mesa, mlijeka i šećera.

Međutim, mnogi ne znaju da je na takav tip ishrane prešla jer je morala, a ne toliko jer je željela, a upravo je o tome govorila jednom prilikom. Kako je rekla, sve je počelo još tokom studentskih dana.

“Počela sam da razmišljam kako da preživim tri godine, jer nisam imala novca da jedem u ne znam kakvim restoranima, a nisam ni živjela u domu gdje imam kuhinju. Tako da je veganstvo krenulo iz muke”, rekla je Jelena.

Ona je tada rekla da je pitanje da li će do kraja života ostati vegan, ali da joj je za sada najvažnije da se dobro osjeća.

“Ja sam bila veliki mesojed, i jako ga volim još uvijek, ali ga ne jedem. Dobro se osjećam i meni je to bio cilj, da nađem način kako da živim ovaj život budna, sa energijom, zdrava”, kazala je, dodajući da je važan i način pripreme hrane.

“Moja ishrana je 70 odsto sirova hrana, a 30 odsto skuvana. Najčešće jedem supu, bezglutensku tjesteninu, kinou, pirinač… Teško je danas naći pravu hranu i pripremljenu na zdrav način. Zato mi je važno da se dobro organizujem oko obroka i srećna sam što imam partnera koji je kao i ja posvećen tome da ostane zdrav i jak. Naši režimi ishrane se tek malo razlikuju”, zaključila je tom prilikom Jelena Đoković u emisiji “Šta sam tebi i ko sam sebi”.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
SembegarMuratBratPametnica_PG
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sembegar
Gost
Sembegar

Eeee…. tako mi muka njenih

MuratBrat
Gost
MuratBrat

Pomamila se,od dobra

Pametnica_PG
Gost
Pametnica_PG

ne mogu ja ovo…

Send this to a friend