Showbiz ne žele da se pojavljuju zajedno

Jelena Rozga ljubi 12 godina mlađeg partnera

Pjevačica Jelena Rozga važi za jednu od najpopularnijih zvijezda u regionu. Hitovi, uspješna karijera i posjećeni koncerti, ali joj po svemu sudeći ne ide u ljubavi.

Mediji su je povezivali sa 11 godina mlađim klavijaturistom grupe „Magazin“ i sinom Tončija Huljića, Ivanom.

Jedan od njenih najpoznatijih momaka je član benda „2Cellos“ Stejpan Hauser. Ona je dvije i po godine bila u emotivnoj vezi sa njim, a bili su u međuvremenu i vjereni. Iako su joj mnogi predviđali brak i djecu, do toga ipak nije došlo.

“Ovim putem želim obavijestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili da prekinemo našu vezu i krenemo svako svojim putem. Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo da pričamo. To je naša zajednička odluka i molim vas da je poštujete”, jasna je bila pjevačica, koja po svemu sudeći ne želi da tuguje i spremna je za nove ljubavi.

Kako je prije nekoliko mjeseci odjeknula vijest u medijima, pjevačica navodno ima 12 godina mlađeg momka koji je iz Beograda.

“Razlika od 12 godina ne pravi im nikakav problem, on je mazi i pazi i okrenut joj je sto odsto. Poslije Stjepana Hausera, koji je prema njoj bio loš, bio joj je više nego potreban muškarac koji mu je potpuna suprotnost”, naveo je izvor za Stori.

Kako se dalje navodi, Rozga želi da njihova veza barem još neko vrijeme bude tajna.

“Jelena ne želi da izgubi privatnost i sreću koju pored tog dečka ima. Odmah na početku ga je zamolila da ni po koju cijenu ne otkriva da je s njom. Za njih znaju samo najbliži prijatelji i sigurno još neko vrijeme neće biti spremna da javno istupi i kaže da je zaljubljena u toliko mlađeg muškarca. Ipak, planiraju zajedničku budućnost i pitanje je dana kada će morati da objelodane vezu”, ispričao je izvor pomenutog magazina.

Po svemu sudeći Jeleni Rozgi nikako ne polazi za rukom da stane na ludi kamen. Ostaje pitanje zašto do toga još uvijek nije došlo, ali možda u skorije vrijeme pjevačica demantuje sve medije i sa svojim navodnim mlađim izbranikom stane pred oltar, prenosi Blic.

Send this to a friend