Showbiz

Jelena Rozga otkrila čime se bavila prije pjevanja

Jelenu Rozgu je publika zavoljela još 1996. godine, kada je osvojila drugo mjesto na festivalu “Dora” i postala glavni vokal grupe “Magazin”, a obožavaoci joj nisu ostali ništa manje vjerni ni kada je, tačno deset godina kasnije, na istom festivalu predstavila svoje prve samostalne pjesme.

Za razliku od brojnih koleginica, koje kriju fotografije sa početka karijere, Jelena ih se ne stidi i često ih dijeli na društvenim mrežama, a nedavno je objavila jednu koja je izazvala posebnu pažnju.

“Meni je taj kostim ostao u tako dobrom sjećanju. To je bila 1997. godina, a izvodila sam pjesmu “Ime mi spominje”. Bila sam presrećna tada. Kostim je bio narandžast i imao je veliku rupu na stomaku, a na sve to sam uspjela da nađem narandžaste cipele. S obzirom na to da sam, prije dolaska u grupu “Magazin” bila balerina, nisam nosila štikle. Zato sam našla narandžaste cipele, ali ravne. To je bilo top!”, prisjetila se ona, uz širok osmijeh, u Premijeri.

Ono što mnogi ne znaju, a što je Rozga spomenula u ovom intervjuu, je to da je Jelena bila balerina, i to se na veoma ozbiljan i studiozan način bavila time. Naime, ona je pohađala osnovnu i srednju baletsku školu.

1 Komentar na "Jelena Rozga otkrila čime se bavila prije pjevanja"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend