Showbiz

Jelena zbog Novaka opet osula paljbu: On je zauzeo svoj stav

Novak i Jelena

Supruga tenisera Novaka Đokovića, Jelena, nastavila je da brani supruga na društvenim mrežama.

U petak popodne i uveče je mnogo pažnje i polemike izazvao tekst magazina „Reket“, pitanjem koje je isprovociralo Jelenu.

„Ne znamo zbog čega se ovaj tip prijavljuje za turnire, nadajući se da će pravila zbog njega biti promijenjena“, stoji u tvitu spomenutog portala.

Đokovićeva supruga je zatim zapitala “da li je moguće da je to međunarodni teniski magazin”, iza kog inače stoji Ben Rotenberg, američki novinar i jedan od najvećih Đokovićevih kritičara.

“Zdravo! Bazirano na pravilima tenisa i rangu – Novakova prijava za ovaj turnir je bila automatska. Tako da, koja je logika iza vašeg tvita”, pitala je Jelena Đoković.

Sada je rasprava dobila i nastavak u kom je “Reket” tražio od Đokovića da zauzme stav i povuče se sa svih turnira na kojima nema pravo da učestvuje, kako se ne bi pisalo o tome da li će primiti vakcinu u nedjeljama koje dolaze.

“Njegov najbitniji stav je da je on teniski šampion i zauzeo ga je. S obzirom na to da ste vi teniski magazin, možda bi trebalo da na to stavite fokus narednih nedjelja. Zauzmite stav i budite ono što treba da budete, teniski magazin koji piše o tenisu”, napisala je Jelena.

 

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
Pomoracmajstor
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pomorac
Gost
Pomorac

Inace čitava porodica ima stila i ukusa.
Kao sportisti svaka čast i poštovanje a van terena …

majstor
Gost
majstor

on misli da ce neko zbog njega promjeniti zakon…bas je smijesan

Send this to a friend