Showbiz

Jezdić Srpkinje nazvao prostitutkama, podržale ga Vesna Dedić i Snežana Savić

Izjava Nenada Jezdića da su Srpkinje najljepše žene, ali da se oblače kao ku*ve, odjeknula je u medijima kod naših susjeda.

“Gdje su sad i koje su to majke koje će svoju djecu i sinove da vaspitaju? Priča čovjek danas, bila je ekskurzija, maturantska u Italiji, i znate šta su Italijani rekli za našu djecu, srpsku? Za naše djevojke? Jako su lijepe, šteta što su ku*ve! Obučene su kao ku*ve. Molim te napiši to. Ne mora to Italijan da nam kaže, ja to vidim. A zašto? Pa muškarci to vole. Navukli su se na jeftine i drečave plastične igračke”, oštar je bio Boda Tajson iz “Porodičnog blaga”

Stav poznatog glumca podržale su mnoge javne ličnosti, među kojima je i spisateljica Vesna Dedić.

“Dio Srpkinja se oblači tako što sugerišu garderobom da su dostupne. Jedino što mogu da kažem muškarcima je da će to prestati kada se oni budu ponovo ponašali kao pravi muškarci, odnosno da ne očekuju da im se žene nabacuju, jer ovakvo stanje ne valja ni za Srbe ni za Srpkinje”, rekla je Vesna.

Sličog mišljenja je Snežana Savić. Proslavljena glumica i pjevačica kaže da su se djevojke i ranije, u doba njene mladosti, oblačile smjelije, ali da je to neuporedivo s današnjim vremenom.

“Kolega Jezdić je možda bio eksplicitniji, ali, nažalost, u pravu je. Mislim da se djevojke oblače i ponašaju ovako jer imaju takve uzore. Njima su idoli pjevačice i starlete koje su takav model usvojile od drugih, slavnijih ličnosti iz Holivuda, ali ja mislim da je to pogrešno. Nadam se da će ovaj trend brzo proći, kao što su prolazili i drugi trendovi koji, takođe, nisu bili društveno prihvatljivi”, ocijenila je Savićeva.

Dodaje da joj je čudna želja današnjih djevojaka da toliko liče jedna na drugu.

“U moje vrijeme bilo je ružno kada neko ima zečju usnu. Međutim, mlade djevojke danas idu kod estetskog hirurga da bi imale baš takve usne. Da ne pričam o zatezanju lice i ostalim zahvatima. Ko je još uspio da zaustavi godine, da ostane vječno mlad. Niko, baš niko”, zaključila je ona.

Pjevačici Maji Odžaklijevskoj dopao se stav poznatog glumca, ali dodala je i svoje mišljenje.

“Što se žena manje otkriva, ona je tajanstvenija i, naravno, to pobuđuje veće interesovanje”, rekla je Maja.

18 Komentara na "Jezdić Srpkinje nazvao prostitutkama, podržale ga Vesna Dedić i Snežana Savić"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend