Showbiz

Jovana Joksimović zbog Željka dobila otkaz na RTS-u

Supruga Željka Joksimovića već gotovo deceniju nije dio Javnog servisa, a sada je odlučila da progovori o razlozima napuštanja ove medijske kuće.

Jovana Joksimović je u jednoj emisiji navela da je njena veza sa današnjim suprugom bila trn u oku mnogima, i da je zbog toga otišla sa RTS-a.

“To je meni napravilo probleme u poslu. To je bilo sedam, osam nedjelja na naslovnoj strani svih tabloida. To je meni napravilo veliku štetu i to je jedan od razloga zašto ja više nisam na RTS-u. Da budemo potpuno iskreni. Krenu novine negdje da vas čerupaju. RTS u to vrijeme nije bila televizija koja će imati voditelje na naslovnim stranama tabloida. Iako mi nismo uradili ništa loše. Zaljubili smo se, počeli smo da živimo zajedno i šta je tu problem? Lovili su nas, svuda nas pratili i to je bilo baš naporno. Ja tada uopšte nisam bila svjesna šta se tu dešava, što smo mi toliko interesantni, a ni danas mi neće biti jasno zašto se time novine bave, ali jasno je da ljude to zanima. To je stvarno bio veliki šok. Bio bi šok i danas. To kad te tako razapinju svakog dana, bilo da imaš 25 ili 60 godina, nije bilo nimalo prijatno”, priznala je Jovana.

Send this to a friend