Showbiz Živi u Holivudu i danas je još ljepša

Jugoslovenka zavodila sve redom: Voljela Bregu, Paćina otjerala u ludnicu, odoljela Kostneru

Dijana Bećirević godinama je nosila epitet najljepše Jugoslovenke, zvijezde nekadašnjeg “Starta”, a brzo i američkog “Plejboja”.

Za nju su govorili da je žena koja je srušila vladu Silvija Berluskonija, koju je papa Benedikt XVI vozio na “vespi”, kojoj je Mik Džeger vjerovao više nego bilo kojoj drugoj, Al Paćina je otjerala u ludnicu, a odoljela Kevinu Kostneru.

Brojni svjedoci tog vremena tvrde da se zbog nje raspalo “Bijelo dugme”.

Danas je još ljepša

Vjerovatno mnogi koji tek sada čuju za nju žele da je uporede sa starletom, međutim iza nje se kriju brojne godine studija. Završila je čak tri fakulteta.

“Al Paćina sam upoznala kada je sa Frensisom Fordom Kopolom snimao “Kuma”. Izlazili smo, ali je on bio vječno napet i uvijek u paranoji od paparaca. Redovno u strahu da će ga uhvatiti. Moj zadatak je da muškarca napravim muškarcem, a njegov da mene napravi ženom. To nisam osjećala kod Paćina, već samo njegov ključali ego. Počeo je da mi daje naredbe kada smo bili u noćnim provodima. Kao, “idemo odmah kući”. Odgovorim mu: “Idi ti slobodno”. Dogovarali smo naše druženje i na Siciliji. Rekla sam mu “Staviću ti košuljicu”. Mislila sam na ludačku košulju. I nevjerovatno, samo dva dana poslije ovog mog zezanja Al Paćino je završio na psihijatrijskoj klinici. I to od posljedica konstantnog stresa. On je divan tip, ali iako ga mnogi vide kao “Kuma” ili “Skarfejsa”, ja sam ga doživjela kao neopuštenu osobu. Možda čak i sa nataloženim kompleksima”, ispričala je u jednom intervju Dijana.

Danas je još ljepša

U tom intervjuu je govorila i o raspadu Bijelog dugmeta.

“Živjela sam u Milanu i družila se sa Vladom Pravdićem, klavijaturistom “Bijelog dugmeta”. Bio je zaljubljen u mene, ali odjednom se pojavio Goran Bregović. A kada Goran nešto hoće, onda i dobije. Pored toga što sam optužena za pad italijanske vlade, “krivili” su me i da sam zamalo rasturila “Bijelo dugme”. I tu je krenuo sukob dvojice članova “Dugmeta”. A da li me je Goran “ukrao” od Vlade? Pa jeste. Gledala sam Bregovića prije nekoliko godina u LA. On je jedini muzičar sa ovih prostora koji nastupa u elitnim američkim dvoranama. Ostale naše zvijezde se moraju zadovoljiti prostorima na periferiji”, objasnila je Dijana.

8

avatar
1000
8
0
0
 
8
CitalacPetarTechno Popsto znam ja27 mil Dmaraka⚽
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Citalac
Gost
Citalac

Isto dobra za razvaliti

Petar
Gost
Petar

Jeli ovo Moracanka tj Kolasinka

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Držala se poslovice Nije sapun da se potroši.

sto znam ja
Gost
sto znam ja

Danas jos ljepsa? Zato sto je napumpala usne i ispeglala lice?

27 mil Dmaraka⚽
Gost
27 mil Dmaraka⚽

Sto je mnogo mnogo je mnogo ih je bilo.

Vule
Gost
Vule

Zgodna. Zene iz tog vremena su bile priridne ljepotice. A ovo danas sve sama plastika i silikoni. Cast rijetkim izuzecima.

Suzana
Gost
Suzana

I znaci li to ako ima 3 fakulteta , da ne moze biti starleta?

Vlado
Gost
Vlado

Iz toga sam vremena, ali, pošteno da kažem, nikad za nju nisam čuo.

Send this to a friend