Showbiz

Kaći Grujić i njenom momku iz Podgorice prijetili pištoljem

Katarini Grujić i njenom dečku Kosti Obradoviću nepoznati momci prijetili su pištoljima u noći između četvrtka i petka u restoranu “Užice” u Beogradu.

Pjevačicin izabranik se posvađao sa momcima koji su sjedjeli za susjednim stolom, a pošto problem nisu uspjeli da riješe riječima izvadili su oružje.

“Kaća i Kosta su bili sa društvom u restoranu, a oko tri sata ujutru izbila je žestoka frka. Ti momci su nešto dobacivali Katarini i njen dečko je odlučio da se obračuna s njima. Počeo je da se svađa, a ona je bezuspješno pokušavala da ga smiri. Ona nije uspjela da ga obuzda, ali zato jesu ti momci. Izvadili su pištolj i uperili su ga ka njemu. Kaća je vrisnula od straha. Mnogo se uplašila, bila je blijeda kao krpa”, priča izvor koji se zatekao na licu mjesta.

On dodaje da je nastao totalni muk u restoranu jer su se svi gosti u objektu ukočili do straha i niko nije znao kako da reaguje.

“Samo se taj pomahnitali mladić čuo u restoranu. Vikao je na Kostu, prijetio mu. Kaća je bila prestravljena. Taj revolveraš je bio sa nekim drugom, koji ga je na kraju obuzdao. Rekao mu je da skloni pištolj da neko ne bi neko zvao policiju. Čim je on spustio oružje, Kaćin dečko ga je prijavio i patrola je došla u kratkom roku”, objašnjava izvor.

Kada je došla policija, svi su potvrdili da je bilo svađe, ali momci koji su napali pjevačicu i njenog dečka nisu priznali da su imali oružje.

“Katarina i Kosta su tvrdili da im je dečko prijetio pištoljem, a on i drug su negirali da su imali oružje. Izgleda da su ga negdje sakrili dok su čekali da dođe policija. Inspektori su ih pretresli, ali ni kod njih, ni u njihovim kolima nisu pronašli pištolj, tako da nisu imali osnova da ih privedu. Samo je načinjen zapisnik.”

Kaća je u prvi mah negirala da se išta dogodilo. Kada su joj objasnili da su poznati svi detalji i da je priča potvrđena sa više strana, kratko je poručila:

“Meni je dosta u životu i skandala i problema i svega, i baš ne želim da se o takvim stvarima piše. I da jeste i da nije istina”.

Burna veza sa Kostom

Katarina Grujić je otpočela vezu sa Kostom Obradovićem prije nekoliko mjeseci. Od samog početka Crnogorac je izazivao pažnju jer je pjevačica stikerima krila njegovo lice na fotografijama na društvenim mrežama. Bez obzira na to što Kosta nije želio da se o njemu piše u javnosti, ubrzo su se pojavile njegove gole slike. Poslije toga je odjeknula vijest da je Katarinin dečko hapšen zbog iznude 1.632 eura sa dvojicom drugara. Kosta je inače vlasnik agencije koja se bavi rentiranjem jahti i luksuznih automobila.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Hello
Gost
Hello

Hahahahha.. Moj Kole, porusi ti ovaj momak imidz za 5 minuta. Pravi si za minut slave.

Vukovic M.
Gost
Vukovic M.

Kista je mali covjek a veliki prevarant veliki zec veliki lazov.. nistavilo koje ne smije svojim gradim da seta jer bi ga svi samarali jer je nista roba

Dejo 6 mil 🌴🌵
Gost
Dejo 6 mil 🌴🌵

Ja sam lav sitan si za mene ne vidim te 👍🌎

Vukovic M.
Gost
Vukovic M.

Sto ti je bolestnice jedan..znam ja konstantina dobro i on mene :)) prizeljkujem nas susret vjerujes li no iz rupe ne izlazi axaxa

Dejo 6 mil 🌴🌵
Gost
Dejo 6 mil 🌴🌵

Tražim jednu doktoricu zbog prsta i mačke što joj je ljilja jovicevic katolkinja prenijela ⛟2🌎👍

Pero
Gost
Pero

Bolje sto je sa Kacom, dok je bio sa Unom Klajevic svi su mu se smijali

alo
Gost
alo

Bravo vam ga. CdM, od nekad prestiznog portala, do zute stampe

Dejo 6 mil 🌴🌵
Gost
Dejo 6 mil 🌴🌵

Jeli ovo onoga srećka obradovica sin 🌎👍vidio sam ga jednom on u minut sto puta .ljune strašno nervozan momak 👍🌎

milosav
Gost
milosav

kole cuveni sitni prevarant, malo ce da ga muze, pa da ga otkaci kad nadje dublji dzep

Dejo 6 mil 🌴🌵
Gost
Dejo 6 mil 🌴🌵

Sredila mi je ljilja jovicevic 2 ⛟ iz istorije 🌎👍

Patkica
Gost
Patkica

Vidi se da su intelektualci.

Gogica
Gost
Gogica

Je li Kosta iz Ivangrada? Ene

anonimus
Gost
anonimus

Ne daj se junace!

Send this to a friend