Showbiz

Kaja Ostojić: Ne mogu da gradim karijeru preko Džunior Džeka jer se ne slažemo studiju

FOTO: IVAN DOBRIČIĆ

Nakon kraće pauze pjevačica Katarina Ostojić Kaja vratila se na estradu singlom “Mi chica”. Kaže da ne snima često jer joj se ne dopada stanje na muzičkoj sceni.

“Neke ružne strane ovog posla me poljuljaju i onda pomislim da mi to ne treba, pa odem. Bila sam u Belgiji i nije mi se radilo”, rekla je Kaya. U prijestonici te zemlje, Briselu, Kaja živi sa suprugom, slavnim DJ i producentom Džuniorom Džekom. Iako vlada mišljenje da bi preko njega mogla da izgradi svjetsku karijeru, Kaja napominje da ne želi da sarađuje sa svojom jačom polovinom.

“Nas dvoje u studiju nemamo dobru energiju. Poslije nekoliko propalih pokušaja shvatili smo da je najbolje da ne sarađujemo”, iskrena je pjevačica koja je dodala da su ona i Džunior u potpunosti različiti.

“On je studijski moljac koji ne pije alkohol, ne voli da izlazi… Kao sagovornik je vrlo zabavan, ali za život udvoje. (smijeh) Kada smo počeli da se zabavljamo, tog ljeta smo putovali, provodili se, izlazili po klubovima. I to je bilo to. Sad, kada odemo na Ibicu, a idemo svake godine i budemo tamo po mjesec dana, dok svi normalni ljudi izlaze i provode se, mi sjedimo kod kuće”.

 

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
DzoniMiguelSara
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dzoni
Gost
Dzoni

Ti udji u studio kad on spava

Miguel
Gost
Miguel

Ajde da shvatim da ne znas ko je Kaya,ali da ne znas ko je Junior Jack…ko zna iz koje si zabiti…

Sara
Gost
Sara

Idi bre tamo ,ko je ovaj ,ova ,sto nam servirate gluposti..

Send this to a friend